Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezért pontozott le? Sajnálom...

Ezért pontozott le? Sajnálom lányok de nem maradok és válaszolok ezután többet.

Figyelt kérdés

17%-kal lettem lepontozva ... ezért?

Http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules__1076347-nem-tudom-ki-hogy-vele-de-szerintem-a-csaszar-nem-ugyan-olyan-mint-egy-huvelyi-

Nem tudom hogy szándékosan lettem-e lepontozva de most irom ki hogy akinek segitettem azoknak drukkolok és örülök hogy segithettem de nem láttok többet.

Fontoljátok meg miért alázzátok meg az embert...

Nem fogom megköszönni ugye érthető...

2010. aug. 9. 13:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
53%
Mi volt a kérdés és Te mit válaszoltál?Töröltek mindent!Szerintem sem kellene elmenned.Tegyél fel egy kérdést,mi meg majd jól felpontozunk.Benne vagy???;-)
2010. aug. 9. 14:07
 12/27 A kérdező kommentje:
Köszi Ada!
2010. aug. 9. 14:07
 13/27 anonim ***** válasza:
53%
Olvasom vissza a válaszaidat. Szeretsz vasalni?! Akkor átküldöm Hozzád a vasalnivalókat! :p
2010. aug. 9. 14:08
 14/27 anonim ***** válasza:
Én is kb. 3 éve írok ide (a névkiírás miatt újraregeltem), én is megfogadtam párszor, hogy nem írok többet, de fölösleges. Aki bunkó, azzal ne foglalkozz. Amióta kint van a nevem, szerintem sokan élből lepontoznak, de már komolyan nem érdekel. Régebben zavart, de rá kellett jönnöm, hogy sokan annyira primitívek (nem képesek felfogni, hogy a nem hasznos válasz nem azt jelenti, hogy nem értek vele egyet), és primitív emberekkel kár vitába szállni.
2010. aug. 9. 14:09
 15/27 A kérdező kommentje:

most kaptam választ a szerk.től holnapra visszakapom a pontjaimat...

Még egyszer köszi!!! nagyon megbántódtam...de már jobb!

igen placebo debrecenben küldheted a vasalnivalót!!! :-))))

2010. aug. 9. 14:10
 16/27 anonim ***** válasza:
Ugyanmár! Egyszer volt egy vita! Akkor engem azért pontoztak le mert mindkét félnek igazat adtam. :D
2010. aug. 9. 14:41
 17/27 anonim ***** válasza:
78%
Örülök, hogy maradsz!!!! Mióta a rendszer kiírja a neved, figyelem a válaszaidat. Bár nem mindenben értek Veled egyet, de eszembe se jutott volna lepontozni. Mindenkinek más a habitusa, más a gyereke, így eleve máshogyan is fogja őt nevelni... Más néha a véleményünk, ez természetes, de ettől még nem vagyunk se jobbak, se rosszabbak, sőt! okosabbak vagy butábbak egymásnál. Az ilyen kötekedő, lepontozgató p.csákkal meg ne foglalkozz! Maradjanak maguknak!!!!
2010. aug. 9. 15:05
 18/27 anonim ***** válasza:

én is örülök, hogy maradsz:)

ja és én is egy otthonszülős kérdés miatt vagyok asszem 85% körül, mert otthon szültem és emiatt aztán csakis haszontalan válaszokat adhatok:DDD

2010. aug. 9. 15:55
 19/27 anonim ***** válasza:

Akkora baromság ez a pontozósdi! Én is már többször felhúztam magam rajta, és azt mondtam, hogy én ide többet nem jövök. Aztán mégis itt vagyok! :) Ilyenkor mindig fújok egyet, és egy fél napig tényleg nem jövök, de aztán nem bírom tovább... :)

Egyébként mióta lehet nevet kiírni, figyelem a válaszaidat, és mint már írta valaki, én sem értek mindenben egyet Veled, de ez a ritkább. Én több hasznos választ kaptam Tőled, mint haszontalant!

Ja még azt figyeltem meg, mióta látszik a neved, hogy akkor kezdtek lepontozni, mikor megjelent a neved. Valahogy volt egy olyan érzésem néhány kérdésnél, hogy most csak azért kaptál mínuszokat, mert tudják, hogy Te vagy!

Na mindegy, örülök, hogy maradsz, szeretem olvasni a válaszaidat!

(sajnálom is kicsit, hogy nem tudtam megnézni az ominózus kérdést, de hát így jártam...)

2010. aug. 9. 17:17
 20/27 anonim ***** válasza:

Én is örülök, hogy maradsz Carmen. Tényleg mindig korrekt válaszokat adsz. :)

Velem is volt ilyen, nagyon sokszor. De mindig visszajövök, mert szeretek segíteni, amiben tudok. Eddig 3 nap volt a max, amit gyk nélkül kibírtam. :D

2010. aug. 9. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!