Ha van egy olyan kérdés, ahol a gyermek/ek nevére kíváncsi valaki, és én válaszolok erre, akkor miét kell lepontozni?
szia
képzeld itt még régebben egy anyuka tett fel kérdést hogy tanácsoljunk neki szép lány neveket.
én beírtam hogy Fruzsina a kislányomat hívják így :)
erre jött a válasza a kérdezőnek hogy:
EZ VOLT AZ EGYETLEN NÉV AMIT KIZÁRNAK
na köszi...ez jól esett..akkor minek tesz fel kérdést ha nem tetszik a válasz, na ne félj mindenki leugatta a fejét hogy miért kérdez ha nem fogadja el a választ
pláne így hogy a Fruzsi név az egyetlen amit elsőre kizártak !
nah ennyit ezekről
komolyan mondom órákig gyomorgörcsöm volt amiért ezt mondta a kérdező
számomra a legeslegszebb név a pici babámé
akinek nem tetszik nem kellene azért lepontoznia
még jó hogy nem megy jelenteni a moderátornak mert nem tetszik neki a név :)
16hós Fruzsibaba anyukája
"még jó hogy nem megy jelenteni a moderátornak mert nem tetszik neki a név"
Ez tetszett!
De belegondoltam, és ki tudja? Biztos van olyan hülye, aki képes ezt is jelenteni! mert hát mit képzelsz magadról, hogy neked tetszik egy név! :):):)
Hát ez az, hogy nagyon rosszul esik, ha ilyen történik. Nem azért osztom meg a számomra legkedvesebb nevet másokkal, hogy véleményt mondjanak róla, hisz van akinek ez tetszik, van akinek meg az.
Legközelebb bocsánatot kérek, hogy nem talátam el az illető ízlését :)
..vagy legközelebb
olvassa el a betegtájékoztatót ,vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét :)
nem értem én sem ezt a pontozgatás. szerintem felesleges.
volt pl. kérdés hogy hogyan készítjük el a babának a cs.májat. leírtam hogy hogyan csinálom, erre lepontoztak :) jó mi?
szerintem ez a nyuszika és a sapka esete. ha valakinek kevesebb a százaléka, lehúzza a tiedet is.
egyébként hogy lehet eltüntetni? mert van olyan válaszoló akinek nem látszik a százaléka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!