Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha van egy olyan kérdés, ahol...

Ha van egy olyan kérdés, ahol a gyermek/ek nevére kíváncsi valaki, és én válaszolok erre, akkor miét kell lepontozni?

Figyelt kérdés
Nem írtam semmi körítést, csak a nevét a babónak. Tényleg nem értem. Aki válaszol egy ilyenre, annak az a legszebb név a világon. Én sem pontozom le a nekem kevésbé tetsző neveket. Van, aki ennyire unatkozik?
2011. júl. 20. 14:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
71%
Egyesek lepontozzák az olyan válaszokat, amelyek olyan neveket tartalmaznak, amik nem tetszenek nekik. Szerintem nem gondolják ezt át, vagy ilyesmi, hanem csak olvasgatják, és "fúúú, hogy lehet így nevezni egy gyereket??! piroskééz" :D És már nyomják is, és görgetnek tovább :/
2011. júl. 20. 14:37
 2/17 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom, de én is kíváncsi lennék rá, hiszen azzal hogy leírtam a nekem tetsző neveket szerintem nem adtam rossz választ! Ez nem a B és H betűs volt amire gondolsz???
2011. júl. 20. 14:39
 3/17 A kérdező kommentje:
Ez egy különleges neves volt, de nem először jártam már így.
2011. júl. 20. 14:44
 4/17 anonim ***** válasza:
78%
Tök felesleges dolog ez a pontozgatás. Főleg ilyen kérdéseknél. De gondolom a lepontozók azt hiszik, hogy az ő általuk választott név a tökéletes, az ő életük a tökéletes, a ő véleményük a tökéletes és nem látnak az orruknál tovább. De ne aggódj, aki a pontozgatásban látja örömét, hát..."szép" kis élete lehet.
2011. júl. 20. 14:50
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

szia

képzeld itt még régebben egy anyuka tett fel kérdést hogy tanácsoljunk neki szép lány neveket.

én beírtam hogy Fruzsina a kislányomat hívják így :)

erre jött a válasza a kérdezőnek hogy:

EZ VOLT AZ EGYETLEN NÉV AMIT KIZÁRNAK

na köszi...ez jól esett..akkor minek tesz fel kérdést ha nem tetszik a válasz, na ne félj mindenki leugatta a fejét hogy miért kérdez ha nem fogadja el a választ

pláne így hogy a Fruzsi név az egyetlen amit elsőre kizártak !

nah ennyit ezekről

komolyan mondom órákig gyomorgörcsöm volt amiért ezt mondta a kérdező

számomra a legeslegszebb név a pici babámé

akinek nem tetszik nem kellene azért lepontoznia

még jó hogy nem megy jelenteni a moderátornak mert nem tetszik neki a név :)

16hós Fruzsibaba anyukája

2011. júl. 20. 14:53
 6/17 anonim ***** válasza:
78%

"még jó hogy nem megy jelenteni a moderátornak mert nem tetszik neki a név"

Ez tetszett!

De belegondoltam, és ki tudja? Biztos van olyan hülye, aki képes ezt is jelenteni! mert hát mit képzelsz magadról, hogy neked tetszik egy név! :):):)

2011. júl. 20. 14:59
 7/17 A kérdező kommentje:

Hát ez az, hogy nagyon rosszul esik, ha ilyen történik. Nem azért osztom meg a számomra legkedvesebb nevet másokkal, hogy véleményt mondjanak róla, hisz van akinek ez tetszik, van akinek meg az.

Legközelebb bocsánatot kérek, hogy nem talátam el az illető ízlését :)

2011. júl. 20. 15:08
 8/17 anonim ***** válasza:

..vagy legközelebb

olvassa el a betegtájékoztatót ,vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét :)

2011. júl. 20. 15:11
 9/17 anonim ***** válasza:

nem értem én sem ezt a pontozgatás. szerintem felesleges.

volt pl. kérdés hogy hogyan készítjük el a babának a cs.májat. leírtam hogy hogyan csinálom, erre lepontoztak :) jó mi?

szerintem ez a nyuszika és a sapka esete. ha valakinek kevesebb a százaléka, lehúzza a tiedet is.

egyébként hogy lehet eltüntetni? mert van olyan válaszoló akinek nem látszik a százaléka.

2011. júl. 20. 15:17
 10/17 A kérdező kommentje:
Egyetértek a pontozgatás feleslegességével. Még a felfelé csakcsak, ha van valami ötletes vagy vicces válasz, de lefelé kezet nyomni, mert valaki máshogy gondolja.. vagy úgy hívják a gyerkőcét ahogy. Azt nem tudom, hogy lehetne eltüntetni.
2011. júl. 20. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!