Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha van egy olyan kérdés, ahol...

Ha van egy olyan kérdés, ahol a gyermek/ek nevére kíváncsi valaki, és én válaszolok erre, akkor miét kell lepontozni?

Figyelt kérdés
Nem írtam semmi körítést, csak a nevét a babónak. Tényleg nem értem. Aki válaszol egy ilyenre, annak az a legszebb név a világon. Én sem pontozom le a nekem kevésbé tetsző neveket. Van, aki ennyire unatkozik?
2011. júl. 20. 14:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
78%
Nemrég volt egy kérdés, hogy szerintetek tényleg csúnya-e egy név... és leírta a nevet. Kérdezett, ezért válaszoltam, hogy szerintem ez nem szép név. Ennyit írtam, semmi bunkót. Én is le lettem pontozva. Nem érdekel. Sokan itt élik ki elfojtott frusztráltságukat. Nyomkodják ha nekik jól esik. Nekem nem fáj. :)
2011. júl. 20. 15:33
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

A lányom nevére az írta egy kedves válaszoló,hogy csak a cigányok és az aluliskolázottak adják ezt a nevet a gyermeküknek.

Van egy válaszoló,aki a válaszaiban mindig kilyukad a végére arra,hogy ők milyen gazdagok,sikeresek. Még akkor is,ha ennek semmi köze a kérdéshez.

2011. júl. 20. 16:32
 13/17 A kérdező kommentje:
Uhhh..akkor én még maradjak csendben, hogy csak lepontoztak :S
2011. júl. 20. 17:02
 14/17 krisztivan ***** válasza:
Lehet nem leszek népszerű de én sose pontoztam se le se föl senkinek.Nem látom értelmét hogy miért is jó ez.Nem gondolkozunk egyformán és nem is mindenkinek ugyan az az izlése.Szerencsére.
2011. júl. 20. 22:14
 15/17 anonim ***** válasza:

Hehe, én ma azért lettem a sárga földig lepontozva, mert le mertem írni, hogy véleményem szerint egy gyereknek enni kell adni, ha éhes. Azt hittem, evidens.

Vannak itt bunkók. :S

2011. júl. 20. 22:15
 16/17 anonim ***** válasza:

En is jartam igy a minap... 10% volt a valaszom, pedig semmi rosszat nem mondtam, sot akik hasonlo velemenyen voltak ok is le lettek pontozva, nem is kicsit. viszont olyan komment nem nagyon volt ami ellentetes lett volna a mienkel. Ebbol arra tudok kovetkeztetni hogy sok ember van itt aki ahelyett hogy erdemben hozzaszolna, csak elolvassa a kommenteket es csak pontozgat...

Szerintem ok azoknak akiknek sok a problemajuk es ugy vannak vele hogy ha nekik nem jo akkor masnak se legyen az...sajnos, de hat ez van. csak hat az a baj hogyha a % pl 50 es hasznos tanacsot adnank valamire, nem biztos hogy megfogadjak mert azt latjak hogy ez a valaszolo mindig hulyesegeket ir. Lassan ugy vagyok vele hogy nevvalasztos es olyan kerdesekre amik viszalyt szitanak inkabb nem is valaszolok.

2011. júl. 21. 04:01
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajna vannak ilyen emberkék! Meg olyanok is, akik megkérdezik, milyen név megy egy vezetéknévhez, írják is a válaszokat, erre minden X-edik válasz után kiírja a kérdező, hogy az ő lánya Hanna lesz, mert a kedves apuka azt akarja! Akkor kérdem én, miért teszi ki kérdésnek?
2011. júl. 21. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!