Ha van egy olyan kérdés, ahol a gyermek/ek nevére kíváncsi valaki, és én válaszolok erre, akkor miét kell lepontozni?
A lányom nevére az írta egy kedves válaszoló,hogy csak a cigányok és az aluliskolázottak adják ezt a nevet a gyermeküknek.
Van egy válaszoló,aki a válaszaiban mindig kilyukad a végére arra,hogy ők milyen gazdagok,sikeresek. Még akkor is,ha ennek semmi köze a kérdéshez.
Hehe, én ma azért lettem a sárga földig lepontozva, mert le mertem írni, hogy véleményem szerint egy gyereknek enni kell adni, ha éhes. Azt hittem, evidens.
Vannak itt bunkók. :S
En is jartam igy a minap... 10% volt a valaszom, pedig semmi rosszat nem mondtam, sot akik hasonlo velemenyen voltak ok is le lettek pontozva, nem is kicsit. viszont olyan komment nem nagyon volt ami ellentetes lett volna a mienkel. Ebbol arra tudok kovetkeztetni hogy sok ember van itt aki ahelyett hogy erdemben hozzaszolna, csak elolvassa a kommenteket es csak pontozgat...
Szerintem ok azoknak akiknek sok a problemajuk es ugy vannak vele hogy ha nekik nem jo akkor masnak se legyen az...sajnos, de hat ez van. csak hat az a baj hogyha a % pl 50 es hasznos tanacsot adnank valamire, nem biztos hogy megfogadjak mert azt latjak hogy ez a valaszolo mindig hulyesegeket ir. Lassan ugy vagyok vele hogy nevvalasztos es olyan kerdesekre amik viszalyt szitanak inkabb nem is valaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!