Kedves válaszolók, a tanácsotokat szeretném kérni. Kérdés lent. (? )
23éves vagyok, barátnőm 21. (még szűz.)
Holnap nálam alszik, kaptam tőle egy smst, hogy megpróbálhatjuk ha nekem is van kedvem hozzá. Szeretném hogy ha már 21éves koráig tartogatta, mamár a lányok 13-14éves szüzek, (tisztelet a kivételnek) feledhetetlen lenne neki. a KÉRDÉS: Milyen ízesítésű óvszer ajánlotok, aminek tényleg különlegesen finom az illata? Még sosem használtam, mert eddigi 1 barátnőm fogamzásgátlót szedett. Szeretném ha nem kellene szagolnunk azt a büd*s latex szagot, ezért kérlek titeket, ajánljatok valami jó illatút. És még szeretném annyiban a tanácsotokat kérni, hogy egy szűz lánynál hogy kellene kezdeni, mégsem teperhetem le ahogy belép?!
Epres, mentás...nekem ez a kettő tetszett a legjobban. Manapság már vannal nem latexből készült gumik is.
Hát, én fiatalabb voltam, mint a barátnőd, engem letepert a barátom, nekem tetszett...
Leültök, ledőltök, csók, simogatás, gondolkodás kikapcsolása, jön az ösztön...
Epres, cseresznyés stb.
Légy óvatos, szeretgesd, becézgesd :) Figyelj rá, mi jó Neki és mi kevésbé. Sok sikert!
a kérdés tegnap előtt hangzott el, ami azt jelenti hogy tegnap megtörtént?:)) majd mesélj h mi volt:)remélem midnen rendben volt!!
18/L
Sziasztok:)
Fogalmazhatunk úgy is hogy hangulatilag jól sikerült illetve szép emlék marad, de sajnos első alkalommal nem sikerült, ez várható is volt számomra, így még próbálkozunk kis idő múlva megint vele.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!