Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kedves válaszolók, a tanácsoto...

Kedves válaszolók, a tanácsotokat szeretném kérni. Kérdés lent. (? )

Figyelt kérdés

23éves vagyok, barátnőm 21. (még szűz.)

Holnap nálam alszik, kaptam tőle egy smst, hogy megpróbálhatjuk ha nekem is van kedvem hozzá. Szeretném hogy ha már 21éves koráig tartogatta, mamár a lányok 13-14éves szüzek, (tisztelet a kivételnek) feledhetetlen lenne neki. a KÉRDÉS: Milyen ízesítésű óvszer ajánlotok, aminek tényleg különlegesen finom az illata? Még sosem használtam, mert eddigi 1 barátnőm fogamzásgátlót szedett. Szeretném ha nem kellene szagolnunk azt a büd*s latex szagot, ezért kérlek titeket, ajánljatok valami jó illatút. És még szeretném annyiban a tanácsotokat kérni, hogy egy szűz lánynál hogy kellene kezdeni, mégsem teperhetem le ahogy belép?!

2010. júl. 16. 20:42
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
*mamár a lányok 13-14 évesen NEM szüzek. Bocsánat, kimaradt!
2010. júl. 16. 20:46
 2/13 anonim ***** válasza:
sztem nem kell mindjárt a tárgyra térni, elég ha este mikor már az ágyban vagytok, és többször is csókolgathatod nap közben. am meg sok orál, meg ujjazás. és légy nagyon óvatos és gyengéd, tényleg megérdemli:)
 3/13 anonim ***** válasza:

Epres, mentás...nekem ez a kettő tetszett a legjobban. Manapság már vannal nem latexből készült gumik is.

Hát, én fiatalabb voltam, mint a barátnőd, engem letepert a barátom, nekem tetszett...

Leültök, ledőltök, csók, simogatás, gondolkodás kikapcsolása, jön az ösztön...

4/13 anonim ***** válasza:
0%
és miért nem szüzek a 13-14 éves lányok? mert nem vallásosak, vagy nem olyan szépek hogy azok a lökött fiúk kivánják őket.
2010. júl. 16. 20:50
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket, jöhetnek még! Azért nem szüzek, mert összefekszenek fűvel fával.
2010. júl. 16. 20:54
 6/13 anonim válasza:

Epres, cseresznyés stb.

Légy óvatos, szeretgesd, becézgesd :) Figyelj rá, mi jó Neki és mi kevésbé. Sok sikert!

2010. júl. 16. 21:33
 7/13 anonim ***** válasza:
durex select, van benne epres, banános, narancsos, ha jol tom.. de azok könnyen szakadnak.. :S
2010. júl. 16. 21:35
 8/13 anonim válasza:
100%
Az epres nagyon jó és elég erős illatú de kellemes majd az elnyomja a szagot és az én barátnőimnek mind nagyon tetszett, de akkor nem fogtok a szagokkal foglalkozni hanem inkább a partnerrel meg az érzésekkel.
2010. júl. 16. 21:44
 9/13 anonim ***** válasza:

a kérdés tegnap előtt hangzott el, ami azt jelenti hogy tegnap megtörtént?:)) majd mesélj h mi volt:)remélem midnen rendben volt!!

18/L

2010. júl. 18. 13:22
 10/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok:)

Fogalmazhatunk úgy is hogy hangulatilag jól sikerült illetve szép emlék marad, de sajnos első alkalommal nem sikerült, ez várható is volt számomra, így még próbálkozunk kis idő múlva megint vele.:)

2010. júl. 19. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!