Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kedves válaszolók, a tanácsoto...

Kedves válaszolók, a tanácsotokat szeretném kérni. Kérdés lent. (? )

Figyelt kérdés

23éves vagyok, barátnőm 21. (még szűz.)

Holnap nálam alszik, kaptam tőle egy smst, hogy megpróbálhatjuk ha nekem is van kedvem hozzá. Szeretném hogy ha már 21éves koráig tartogatta, mamár a lányok 13-14éves szüzek, (tisztelet a kivételnek) feledhetetlen lenne neki. a KÉRDÉS: Milyen ízesítésű óvszer ajánlotok, aminek tényleg különlegesen finom az illata? Még sosem használtam, mert eddigi 1 barátnőm fogamzásgátlót szedett. Szeretném ha nem kellene szagolnunk azt a büd*s latex szagot, ezért kérlek titeket, ajánljatok valami jó illatút. És még szeretném annyiban a tanácsotokat kérni, hogy egy szűz lánynál hogy kellene kezdeni, mégsem teperhetem le ahogy belép?!

2010. júl. 16. 20:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nyugtass meg védekeztetek?????
2010. júl. 19. 18:43
 12/13 A kérdező kommentje:
Szerintem ha alaposan elolvastad a kérdésem akkor megtalálod a választ:)
2010. júl. 19. 20:04
 13/13 anonim ***** válasza:
vágom, h gyümölcsös óvszerről kérdeztél bennünket.. de sose tudni.. olvastam már olyat, h " szoritott az óvszer, ezért levettem, és nem védekeztunk.. ". remélem, h ti óvatosabbak voltatok. :)
2010. júl. 19. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!