Nem sikerűlt mért nem? Más is volt így? csak értelmes
válaszolók írjanak és nemet is kort is köszike.
Figyelt kérdés
szombaton tök szép napot töltöttünk együtt nagyon romantikus volt ,kérte hogy aludjak nála mert elvileg messze lakunk egymástól.igent mondtam tudtam hogy most meg fog történni én is nagyon vártam már akartam is ,fel is izgatott rendesen élveztem nagyon megvárta míg elélvezek és csak utánna akarta volna betolni d nem tudta .azt mondta hogy tiszta feszes vagyok,lazítsak és nem kell féljek nem féltem kicsit izgultam de nem lett jobb egyszerűen nem tudott bejutni .ez is rossz érzés volt éreztem hogy neki feszűl.és kisé nyomo fájdalom is volt. azt végűl abba hagytuk mert nem jött össze ő rendi volt azt mondta majd máskor jobb lesz jobban ellazulok és sikerűlni fog. de én mégis aggódom azét nem volt kellemes ez sem. légyszikemondjátok el mit rontottam el ő már nem szűz é volt is már szűz barinője. légyszike adjatok tippet mit tudok máskor csinálni hogyez ne történjen meg.
Ezzel sajnos mi is találkoztunk, közel 3 hónap kellett hozzá, hogy sikerüljön. Testileg még nem vagy felkészülve erre az egészre, adj még időt magatoknak.
2009. jún. 21. 13:59
2/13 anonim válasza:
először is hány éves vagy? am ilyenek h pl tampont tudsz használni?mert az is lehet h túl szűk a nyílásod:S am kívántad eléggé? mert ugye írtad h előtte elélveztél:S
2009. jún. 21. 13:59
3/13 anonim válasza:
Ja és az első vagyok: 21F
2009. jún. 21. 14:00
4/13 anonim válasza:
Az első általában senkinek nem megy egyszerre. Gyakorolni kell, és idővel biztosan sikerül. Nem szabad izgulni. Ahogy olvastam a párod megértő. Ne parázz rajta, ha nem sikerül elsőre, akkor sikerül másodszorra. :)
2009. jún. 21. 14:00
5/13 A kérdező kommentje:
szió!
20 éves vagyok a barátom 25 és naná akratam és kívántam rendesen őt tanpont nem használok soha még .ő izgatot néhányszor ujal de nem tudtam megszokni mindig fájt ígyezt azóta kihadjuk de szoktunk közösen pettingelni.
2009. jún. 21. 14:02
6/13 anonim válasza:
hát akkor vagy tényleg túl szűk vagy(ezt megtudhatod ha pl megpróbálod magadnak) vagy tényleg nagyon izgultál,ha csak tudat alatt is,akor viszont még várjatok vele
2009. jún. 21. 14:04
7/13 anonim válasza:
Szia. Szerintem ez mindenkivel megesik. :) Ne félj! :) Velem is ez volt legelsőnél, másodiknál sikerülni fog. :) Persze ha tényleg nem az a baj h szűk vagy. :S Remélem nem vagy az, és jó élményekkel leszel gazdagabb. ;)
Annyit tudnék tanácsolni h ha valóban az volt a baj h 'feszítetted' kérd h közben csókolgasson, vagy beszéljen hozzád. :) Ez lazítani szokott másokat is. :)
15/L
2009. jún. 21. 14:29
8/13 anonim válasza:
szia! az volt a baj hogy mégis féltél legbelül ,írod hogy izgultál de nem féltél. ez itt majdnem ugyan az.azért nem tudott bejutni mert az izmaid a hüvely izmaid öszerándúltak az izgulásod miatt. máskor ne enged hogy elélvezzél elötte, a felizgúlt állapot sokkal jobb lenne mint ha már kielégűltél.de ne aggódj ez elsőre teljesen normális ne félj és lazulj el ahog ő is kérte tőled.lehet az első pár alkalom nem lesz olyn happy de szép élmény lehet, a rendes figyelmes barát megvan hozzá azt gondolom. még 1 valmi azt írod az ujjával ha csinálja fáj.javaslom elöbb azzal próbálkozzatok amíg nem fáj és utána jöhet a pénisze is. l/35
2009. jún. 21. 14:55
9/13 anonim válasza:
Az utolsó a helyes válasz!
Amúgy velem is ez volt, mi kb két hét múlva próbálkoztunk újra, addigra "megbeszéltem magammal" a dolgot, hogy ezáltal semmi nem fog változni, ugyanaz maradok aki voltam, és a kapcsolatunk is csak jobb lesz. Aztán teljesen jól sikerült az igazi első végülis. Még annyit megtehettek, hogy egy párnát raksz a feneked alá, mert úgy könnyebb a behatolás, nekem is úgy sikerült. Csak ne csinálja először túl mélyen.
2009. jún. 21. 15:44
10/13 anonim válasza:
Nekem ugyanez volt, egyszerűen a fiú nem tudta betenni, bár hozzá teszem,hogy kocsiban próbáltuk úgy hogy én voltam felül....még azóta se vesztettem el a szüzességemet és félek hogy nem fog sikerülni még most sem.Évek óta használok már tampont elég nagy méretűt, tehát nem félek csak attól hogy nem fog ismét sikerülni........
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!