Nem sikerűlt mért nem? Más is volt így? csak értelmes válaszolók írjanak és nemet is kort is köszike.
Figyelt kérdés
szombaton tök szép napot töltöttünk együtt nagyon romantikus volt ,kérte hogy aludjak nála mert elvileg messze lakunk egymástól.igent mondtam tudtam hogy most meg fog történni én is nagyon vártam már akartam is ,fel is izgatott rendesen élveztem nagyon megvárta míg elélvezek és csak utánna akarta volna betolni d nem tudta .azt mondta hogy tiszta feszes vagyok,lazítsak és nem kell féljek nem féltem kicsit izgultam de nem lett jobb egyszerűen nem tudott bejutni .ez is rossz érzés volt éreztem hogy neki feszűl.és kisé nyomo fájdalom is volt. azt végűl abba hagytuk mert nem jött össze ő rendi volt azt mondta majd máskor jobb lesz jobban ellazulok és sikerűlni fog. de én mégis aggódom azét nem volt kellemes ez sem. légyszikemondjátok el mit rontottam el ő már nem szűz é volt is már szűz barinője. légyszike adjatok tippet mit tudok máskor csinálni hogyez ne történjen meg.2009. jún. 21. 13:56
11/13 anonim válasza:
Szia! Szűk lehetsz, ez a gond. Szerintem próbál használni tampont, először csak minit, az tényleg pici, és később normált is, hogy megszokd. Na és igen, az ujjazással csak óvatosan. Ha picit parázol, javaslom, hogy mielőtt betenné az ujját, teljesen fújd ki a levegőt, és picit "nyomj" kifelé, de ne nagyon. Reméljük, használ:)
12/13 A kérdező kommentje:
szió utolsó válaszadó. már mióta itt is emlegetik a tampont szüzeknek én is vettem minit de nem tudom fáj és nem megyfel és így nem is akarom.az ujjával próbálkozik remélem hamar elmúlik de mégis meddig lehet ezzel várni hogy változás legyen?va negy másik feltett kérdésem is itt azt is elolvashatnád és írhatnál rá.
2009. júl. 20. 17:13
13/13 A kérdező kommentje:
UPSZIKA EZ VOLT AZ:( BOCSESZ
2009. júl. 20. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!