Miért nem sikerült betennie?
A barátommal tegnap lett volna az első szeretkezésünk, de egyszerűen nem tudta betenni nekem... mindketten szüzek vagyunk még. Hiába próbálkoztunk nem jött össze. Nem tudom mi lehetett a baj, én is nagyon kívántam, ő is, teljesen fel voltam izgulva, de mégsem. 1 éve vagyunk együtt, a petting mindig jó volt... Mi lehetett a baj?
17/L és 22/F
ó,hamarosan belejöttök ti ebbe,mint kiskutya az ugatásba
egy év múlva még magad is mosolyogni fogsz ezen a mai kérdéseden
Mondom h próbáltam neki segíteni..
Nem hiszem h túl szűk lennék mert ujjazott már meg sokszor.
És állt neki rendesen..
lyenkor érdemes nőgyógyásszal megnézetni, hogy minden rendben van-e a szűzhártyáddal, mert van akinek vaskosabb, és orvosi segítségre van szüksége
tampont használtál már? ha igen, és nem volt vele gond, akkor nem valószínű, de ha elmész nőgyógyászhoz, akkor megnyugszol, hogy nincs semmi szervi probléma, és akkor lehet próbálgatni az itt felsorolt összes többi tanácsot, vagyis azokat amelyeket ti szeretnétek
de én hozzátenném még, hogy síkosító is segíthet, meg egy-két korty bor vagy vmi, hogy kicsit ellazulj (de azért nem kell részegnek lenni természetesen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!