Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ezért pontozott le? Sajnálom...

Ezért pontozott le? Sajnálom lányok de nem maradok és válaszolok ezután többet.

Figyelt kérdés

17%-kal lettem lepontozva ... ezért?

Http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules__1076347-nem-tudom-ki-hogy-vele-de-szerintem-a-csaszar-nem-ugyan-olyan-mint-egy-huvelyi-

Nem tudom hogy szándékosan lettem-e lepontozva de most irom ki hogy akinek segitettem azoknak drukkolok és örülök hogy segithettem de nem láttok többet.

Fontoljátok meg miért alázzátok meg az embert...

Nem fogom megköszönni ugye érthető...

2010. aug. 9. 13:50
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:

szóval ezért???

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

7. hozzászóló voltam.

szerintetek normális ???????? idejön dühöngeni ?

2010. aug. 9. 13:52
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Törölték a kérdést!!
2010. aug. 9. 13:54
 3/27 anonim ***** válasza:
53%
Nemár.Én kedvellek.Tök jó válaszokat adsz.Figyellek egy ideje, szarj a hülyékre és maradj, ne csak olyanok válaszoljanak, akiknek fogalma sincs semmiről.
 4/27 anonim ***** válasza:
53%

Carmen22: Na nehogy már elmenj! A legtöbb kérdésre, amire feleltem, Te is válaszoltál. Szerintem jókat írtál / írsz. Engem is lepontoztak még anno, azóta tartom a 85 %-ot. :) Na és, akkor mi van? Viszont remélem, hogy pár anyukának tudtam segíteni a tapasztalataimmal és páran nekem is segítettek már. Próbálj meg így hozzáállni!

Én még szeretném látni a neved!

5/27 A kérdező kommentje:

igen látom a sok anyázás miatt ... de ez még nem mentség hogy 3 hónappal ezelött jöttem ide 100 %-os válaszokkal és ma ez a.......... lepontozott....

igy válaszoljak... azt hiszem és úgy érzem én értelmes választ adtam és még indulatos se voltam.

2010. aug. 9. 13:55
 6/27 A kérdező kommentje:

de igy hogy már csak 50%-ban hasznosak a válaszaim ki fog hinni nekem????????

kicsit kifújom magam egy ideig és visszajövök. esetleg más néven ugyis megismeritek mert nem tudok tagolni és folyton pontozok...

NAGYON ARANYOSAK VAGYTOK!!!

2010. aug. 9. 13:57
 7/27 anonim ***** válasza:
53%

Én három éve vagyok itt.Terhesen kezdtem, most várom a második babát.Ne vedd fel a mocskolódást, bár néha én is kiakadok.Szükségünk van a normálisakra, maradj.Nekem nagyon sokat segítetek, akik érdemben válaszoltok...

vannak, akiknek nyomor az élete és itt éli ki magát...Szánalmasak, de te ne törj le miattuk.

2010. aug. 9. 13:58
 8/27 anonim ***** válasza:
53%

Le is vették ezt a kérdést.

Tessék maradni, mert MARADJ és kész! :) Nem kell a sértődöttet játszani ám! :p És úgy látom, vagyunk páran, akik felpontoznánk... :)

2010. aug. 9. 14:00
 9/27 A kérdező kommentje:

na rendben 2. felveszem a kesztyüt.!!!

ahogy a keresztapában is volt!

2010. aug. 9. 14:02
 10/27 anonim ***** válasza:
51%

Szerinted velem mit csináltak anno? Sok hálátlan szuka, persze tisztelet a kivételnek lányok:)) Vaktában szeretlek titeket ^^

Nem kell menni, vedd fel a szöges kesztyűt és vedd fel a harcot az androidokkal:D

2010. aug. 9. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!