Anyukák, Apukák, Válaszolók! Hogy tetszenek az Iván fiúnév? Adnátok a (leendő) gyermeketeknek? Miért igen, vagy miért nem?
Nem várok kisbabát, csak ez a kedvenc fiúnevem. Sokaknak nem tetszik, nagyon furcsán néznek rám, ha mondom, hogy majd egyszer ezt a nevet szeretném adni a leendő gyermekemnek. Természetesen nem a válaszok alapján fogom eldönteni, hogy adom-e, vagy sem? Csupán csak kíváncsi vagyok a Ti, az Önök véleményére.
(Akinek van ilyen nevű ismerőse, írhatna róla pár szót, mondatot, hogy milyen a személyisége az Ivánoknak! :))
* Elnézést! A kérdést javítani szeretné, mert úgy írtam, hogy tetszenek, pedig tetsziket szerettem volna írni.
Tehát: Anyukák, Apukák, Válaszolók! Hogy tetszik az Iván fiúnév? Adnátok a (leendő) gyermeketeknek? Miért igen, vagy miért nem?
Nekem tetszik.
2 "ismerosomnek" ez a neve.
Egyik a volt matektanarom fia (kulontanar) O okos, de kicsit bekepzelt.
A masike egy ismerosom fia.Eleg vagany kissrac.
kb 6-8 eves lehet most.Nagy dumas rosszcsont :)
Ne haragudj, de nekem a tipikus orosz maffiózó jut eszembe, Vitaly Petrov képével (ha nem ismered, guglizz rá, és megérted, hogy miért... [gyengébbek kedvéért: tipikus orosz feje van]) :D
Nem adnám a gyermekemnek.
Viszont nektek sok boldogságot kívánok :)
A magyar történelemben lezajló eseményekre tekintettel semmiképpen sem adnék orosz nevet a gyermekemnek.
Gondolj bele ha majd tanulja az iskolában, hogy az oroszok hány évig tartották megszállás alatt a népét...és ő pont egy orosz névvel él.
Szerintem jo nev az Ivan.
En kb. ezt a dumat hallgattam mikor a kisfiamat vartam, hogy hogyan adhatok naci nevet a gyerekemnek...? Holott nem naci nev, igaz, hogy nemet. Nem Mo-n elunk...es hat nem akarodzott Martinnak meg Kevinnek elnevezni.
Felix-et szerettem volna, de apjuk nem jarult hozza. Igy lett Frederick. Ami beketartot jelent es a magyar Frigyes megfeleloje.
Most meg el vannak ajulva foleg a magyarok, hogy micsoda szep neve van a kisracomnak...igazodjon ki az ember ezen! Masodik neve Laszlo.
A kisfiad ha lesz, a tied lesz. Ha te ugy erzed, ez a nev illeni fog ra mikor majd meglatod, siman nevezd igy el.
Nemzetkozi nev, barhova megy, ki fogjak tudni ejteni. A Zetenybe beletorne sok nemzet foga.
Ha a kovetkezo csemetenk is kisfiu lesz, akkor az vagy Max vagy Vilmos lesz,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!