Szerintetek milyen fiunev illik illetve leanynev a szollosy vezeteknevhez?
Figyelt kérdés
leany nora
fiu daniel, lehel, leventemit gondoltok
2010. szept. 13. 22:50
1/12 anonim válasza:
lány: Réka, Liliána, Bíborka, Boróka, Laura
fiú: Boldizsár, Bálint, Lóránt
2/12 anonim válasza:
Amiket felsoroltál, szerintem mindegyik illik ehhez a vezetéknévhez.
4/12 anonim válasza:
Márton
Szilvia
Ez a kettő ugrott be először!
5/12 anonim válasza:
Elfogult vagyok mert kisfiam is Levente,szerintem jól menne hozzá neked is:-)
6/12 anonim válasza:
Van egy ismerősünk, vezetéknevetek egyezik. Kadosa és Kincső így hívják a gyermekeiket.
7/12 anonim válasza:
a Szöllősy hagyományos írásmóddal írt vezetéknév,ezért én csakis magyar nevet tudok mellé elképzelni.Amiket írtál,mond szépek,s már magyar névnek számítanak,ha nem is magyar eredetűek.
Nekem tetszik,ha a név allitarál,de az Sz-szel bajban vagyok.A Szabolcs-Szilvia ugyan szép,de én kedvelem a a nem túl gyakori neveket..
8/12 anonim válasza:
A Lehel nagyon szép vele ne is keressetek tovább :-) és a Nóra is tetszik. Én még el tudnám képzelni a Lillát is. Megírod mit választottatok?
10/12 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat
meg nincs utban a gyerkoc de tervezzuk s igazabol tervezzuk a nev variaciokat
a daniel es a nora biztos mint lehetseges nevek
2010. szept. 14. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!