Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit vártok el az apukától?

Mit vártok el az apukától?

Figyelt kérdés

Elsősorban arra lennék kíváncsi, hogy mit vártok el a férfiaktól? Keljen fel éjjel ő is a babához vagy vigyázzon rá esetleg a házimunkába segítsen be? Hogy bírjátok azok akiknek semmi segítségük nincs, akiknek a párja nem segít semmiben?

Ti hogy vagytok ezzel?

2020. okt. 25. 19:48
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
100%
Bírom egyébként, hogy ha valakinek jut egy ilyen gyerek, meg van róla általában győződve, hogy azért ilyen problémamentes a gyereke, mert ő ügyes, és minden más anyuka meg béna, azért nehezebb nekik. Volt már egyszer-kétszer, hogy a környezetemben néhány ilyen anyukának a második gyereke megmutatta, mi a magyarok istene. Tudom, csúnya dolog, szemét kárörvendő némber vagyok, de őszintén tudtam röhögni rajta. Csak mert anno olyan marha magas lóról tudott kioktatni, teljes tudatában a saját nagyszerűségének.
2020. okt. 26. 16:58
 52/54 Derjaderja ***** válasza:
100%
Nekem egy kolléganőm fordítva járt. A zűrös gyerek után jött egy full nyugis baba, azt mondta, totál megvolt ijedve, rendszeresen pupillalámpábal vizsgálgatta, hogy nincs-e agyvérzése vagy ilyesmi.
2020. okt. 26. 17:13
 53/54 anonim ***** válasza:
100%
52: amúgy én is így jártam, a lányom után a fiam olyan könnyű gyerek lett, hogy csak lestem, hogy ez ilyen is lehet. Oké, az alvásban ő se bajnok éppen, de míg a kislányomat kicsinek is állandóan szórakoztatni kellett, és most se annyira szeret egyedül játszani 5 évesen, addig a fiam már 2 hónaposan olyan volt, hogy lefektettem a játszószőnyegre, és 20-30 percig bírta bámulni a fölötte lógó bigyókat. Egész nap jó volt a kedve, mindenkire vigyorgott, és amint megtanult mászni, pláne marha jól elvolt nélkülem is, mert ott volt a sok felfedeznivaló. Ezzel szemben a nővére a lábamra csimpaszkodva ordított, ha épp nem tudtam felvenni, a mászótudományát is arra használta, hogy utánam tekerjen folyton, kb lélegezni se hagyott. Érdekes, hogy ezt anno nem éltem meg hú de nehéznek, elfogadtam, hogy hát ez a gyerekezés ilyen. Utólag esik le, hogy te jó ég, mennyire durva baba volt ő, mert már itt van kontrasztnak az öccse :D
2020. okt. 26. 17:26
 54/54 anonim ***** válasza:
100%
Ja ez marhajo! Azt hisz azert olyam nyugis a 2 eves gyereke mert o olyam jol es olyan sokat nevelte! Az enyem meg azert impulziv mert elcsesztem vmit mi?
2021. jan. 29. 23:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!