Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit vártok el az apukától?

Mit vártok el az apukától?

Figyelt kérdés

Elsősorban arra lennék kíváncsi, hogy mit vártok el a férfiaktól? Keljen fel éjjel ő is a babához vagy vigyázzon rá esetleg a házimunkába segítsen be? Hogy bírjátok azok akiknek semmi segítségük nincs, akiknek a párja nem segít semmiben?

Ti hogy vagytok ezzel?

2020. okt. 25. 19:48
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
94%
27! Nem azért szül egy nő családba egy közös gyereket, hogy utána egyből kettőt lásson el egy ujszülöttet és egy 30 évest. Egy férfinek is van 2 keze, nem cselédnek tartja a társát, akkor mi a gond ha csinál is otthon valamit??
2020. okt. 26. 09:48
 32/54 anonim ***** válasza:
9%
De egy gyerek 2 éves kor alatt nem 8 órás munka. Főleg amíg pici, eszik-alszik. De utána sem. El tud lenni ( és kell is hogy legyen) egyedül is, plusz délután órákat alszik.
2020. okt. 26. 10:05
 33/54 anonim ***** válasza:
90%
Hahaha! Már amelyik... ezt az eszik-alszik elméletet meg engedjük már el, mert égnek áll a hajam tőle!
2020. okt. 26. 10:09
 34/54 anonim ***** válasza:
100%

Hát az én 1.5 évesem nem hogy órákat, hetek óta semmit nem alszik egész nap.. Ha alszik is, akkor sem tudok pihenni, mert el kell pakolni azt a romhalmazt amit csinált, vagy meg kell főzni stb.

Jó ideje főzni sem tudok tőle már, mert felmászik az asztalra, lelök lepakol kiborít mindent, így egyszerűen nem lehet főzni..

El van egyedül max 10 percet. Utána már dogja fogja a kezem és húz vagy tépi a ruhám..

Ha meg hagyom maga lenni akkor ilyenek történnek: fülbevalót lenyel, wc-t eldugítja sikeresen a wc illatosítóval, wc kefével rohangál, leveszi a popsikrémet és kinyomja, lerántja a függönyt stb

Nem tudom láttál e már ilyen korú gyereket közelről?

Amíg meg pici volt egesz nap szoptatá-fejés, ilyenekkel telt.

2020. okt. 26. 10:12
 35/54 anonim ***** válasza:
90%
32. Te most idealizálsz egy gyereket aki ritka mint a holló. Még a végén kiderül semmi dolga egy anyának egy gyerekkel már szinte unatkozni lehet mellette. Hát nekem nem ilyen jutott ami nem gond , dehogy neked nincs gyereked az bizos.
2020. okt. 26. 10:28
 36/54 A kérdező kommentje:

Ez vicces. Eszik-alszik. 😂

Ha ilyen babám lenne összeraknám a kezem. Lehet neked ilyen volt de szerintem többségben nem ilyen gyerekek vannak.

2020. okt. 26. 11:08
 37/54 anonim ***** válasza:
100%

32

Nem, nem 8 órás munka hanem 24 órás.Az enyém nagyon jó alvó volt az első héten, aztán másfél éves koráig 8-15 ébredés volt.Napkozben meg 30 perceket aludt.3 évesen aludtam végig először az éjszakát.Lehet utánunk csinálni megnéznék az első 8-10 hónap után 😂

2020. okt. 26. 11:13
 38/54 anonim ***** válasza:
9%
Akkor valamit elrontassz, ha ennyiszer kel. Ez nem egészséges. Én bizony, hagyram a szobájaban játszani, ott semmi baj nem érhette, direkt úgy alakítottuk ki, hogy biztonságos legyen mint egy nagy járóka. Ha mimdig ugrassz mikor téged rángat az a te döntésed, de érdemesebb arra nevelni, hogy magát is letudja kötni. Én olyan kipihent mint gyed alatt sose voltam.
2020. okt. 26. 11:40
 39/54 anonim ***** válasza:
98%

38

Ilyen baba volt és nem ő az egyetlen.Ha te hagynád a gyereked üvölteni, nem foglalkoznál vele éjjel az max téged minősít én nem azért szültem hogy hagyjam a sötétben üvölteni egymaga.Amugy egészséges, kivizsgálták.Siman így hatott rá a fogcsírak mozgása,a mozgásfejlődes, aztán a fogzás,beszéd fejlődés.Dobbenet mi?

2020. okt. 26. 12:06
 40/54 anonim ***** válasza:
98%

"de érdemesebb arra nevelni, hogy magát is letudja kötni. Én olyan kipihent mint gyed alatt sose voltam."

Talán foglalkozni is kellett volna a gyerekkel.

Igy már érthető miért voltál annyira kipihent. Nincs több kérdés....

2020. okt. 26. 12:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!