Más városban is ilyen az egészségügyi ellátás?
Figyelt kérdés
Hétfőn kaptam beutalót az orvosomtól petevezeték átjárhatóságira majd kedden szerettem volna időpontot kérni de közölték a Győri kórházban , hogy ebben az évben VALÓSZÍNŰ, hogy 2021 első félévében a kialakult vírushelyzet miatt ilyet nem csinálnak mert ez nem élet halál kérdés.
Ez most komoly?
2020. okt. 8. 10:58
2/8 A kérdező kommentje:
Igen ilyen van.Ebben az évben nem csinálnak és úgy néz ki, hogy a köv. év első felében sem. Teljesen elvagyok keseredve. Privátban néztem.. 68 ezer Ft.
2020. okt. 8. 11:25
3/8 anonim válasza:
Nagyon sajnálom :( és még azt mondják csaladbarát kormány meg hogy nem áll meg az élet...
4/8 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem, hogy mi köze van ennek a vírusnak az ilyen jellegű beavatkozáshoz.
2020. okt. 8. 11:35
5/8 anonim válasza:
A budapesti Kaáliban egy hónapon belül megcsinálták az ultrahangos átjárhatósági vizsgálatot. Ha van rá lehetőséged, jelentkezz be oda. Ingyenes lett, nem kell fizetni a vizsgálatokért.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!
2020. okt. 8. 11:43
7/8 anonim válasza:
A győri kórház valamiert nagyon benan kezeli ezt a vírus helyzetet... ok tiltottak be először az apas szulest is tavasszal. Szégyen. Nalunk Tatabányán minden vizsgálat megy eddig.
8/8 anonim válasza:
Kórházi dolgozó vagyok, nálunk budapesten, a menedzsment nem engedi hogy elmaradjon bármi a covid miatt, pedig jarványkorház vagyunk. Szerintem intezmeny függő
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!