Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Férjetek mennyit megy nélkület...

Férjetek mennyit megy nélkületek társaságba, szórakozni, vagy esetleg utazni? Szerintetek jogosan esik ez rosszul, vagy hisztizek?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy felfújom, már én magam sem tudom...

Én itthon vagyok a 8 hónapos lányunkkal, annyi szabadidőm van, hogy anyukám van vele pénteken 2-től késő délutánig/kora estig. Én ebbe az egyik délutánba sűrítem be a nagybevásárlást, a nagyobb takarításokat, intéznivalókat. Amúgy mindig a gyerekkel vagyok.

Férjem ezzel szemben "éli világát", heti 3-4 tenisz, reggelente úszás, szombatonként délután szauna és masszíroztatás. Mellé jön az, hogy kb kéthetente a barátaival is találkozik, olyankor este sincs itthon és másnap is használhatatlan, mert "ő fáradt és hagyjuk békén".

Ami a legjobban bánt, hogy a legjobb barátja egy nő és rengeteget van vele. Minden nap együtt mennek az uszodába, együtt is ebédelnek és a hölgy ott van minden haveri összejövetelen is. Engem a férjem sosem hív, mondván, hogy én úgyis hamar álmos vagyok és már este 10-kor hazajönnék, ő meg jól akarja magát érezni. Én is szeretném néha, de nem tudom, mert 8 hónapos gyerekkel nem tudok kimozdulni felnőtt társasággal. Ha őt kérem, hogy vigyázzon már rá, akkor jön azzal, hogy neki programja van, ami már ezer éve meg van beszélve.

Mielőtt azzal jöttök, hogy biztos ilyen volt a terhesség előtt is és miért lepődök meg, azelőtt szeretném közölni, hogy igen, terhesség előtt volt társasági életünk. Neki is, nekem is. Tudtuk, hogy a babával ez változni fog, beszéltünk is róla és az elején nem is volt ebből probléma, sokat volt itthon és segített. Aztán ahogy regenerálódtam, jobban lettem, utána kezdődött megint az eljárkálás a részéről.

2020. szept. 26. 11:28
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
82%
Te vagy troll vagy, vagy nagyon hülye h ezt eltüröd!
2020. szept. 26. 23:05
 42/43 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen fáradt vasárnapon, amikor otthon pihenne, nyomd a kezébe a gyereket és menj el otthonról pár órára.

De alapvetően úgy gondolom, hogy a játszmázás nem vezet sehova. Apró szituációkat megoldana esetleg, de a fő gondot nem.

Le kell ülni vele és meg kell mondani, hogy ennek a viselkedésnek itt van vége. Család vagytok vagy tud úgy viselkedni, mint egy családapa vagy el lehet menni.

2020. szept. 27. 23:28
 43/43 anonim ***** válasza:
100%
Húha hat első körben a helyedben fogadnék egy babyszittert beülnek a kocsiba és megneznem azt az “úszást” és “teniszezest” a drága csodas bombázo “baratnojevel”
2020. okt. 9. 17:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!