Férjetek mennyit megy nélkületek társaságba, szórakozni, vagy esetleg utazni? Szerintetek jogosan esik ez rosszul, vagy hisztizek?
Lehet, hogy felfújom, már én magam sem tudom...
Én itthon vagyok a 8 hónapos lányunkkal, annyi szabadidőm van, hogy anyukám van vele pénteken 2-től késő délutánig/kora estig. Én ebbe az egyik délutánba sűrítem be a nagybevásárlást, a nagyobb takarításokat, intéznivalókat. Amúgy mindig a gyerekkel vagyok.
Férjem ezzel szemben "éli világát", heti 3-4 tenisz, reggelente úszás, szombatonként délután szauna és masszíroztatás. Mellé jön az, hogy kb kéthetente a barátaival is találkozik, olyankor este sincs itthon és másnap is használhatatlan, mert "ő fáradt és hagyjuk békén".
Ami a legjobban bánt, hogy a legjobb barátja egy nő és rengeteget van vele. Minden nap együtt mennek az uszodába, együtt is ebédelnek és a hölgy ott van minden haveri összejövetelen is. Engem a férjem sosem hív, mondván, hogy én úgyis hamar álmos vagyok és már este 10-kor hazajönnék, ő meg jól akarja magát érezni. Én is szeretném néha, de nem tudom, mert 8 hónapos gyerekkel nem tudok kimozdulni felnőtt társasággal. Ha őt kérem, hogy vigyázzon már rá, akkor jön azzal, hogy neki programja van, ami már ezer éve meg van beszélve.
Mielőtt azzal jöttök, hogy biztos ilyen volt a terhesség előtt is és miért lepődök meg, azelőtt szeretném közölni, hogy igen, terhesség előtt volt társasági életünk. Neki is, nekem is. Tudtuk, hogy a babával ez változni fog, beszéltünk is róla és az elején nem is volt ebből probléma, sokat volt itthon és segített. Aztán ahogy regenerálódtam, jobban lettem, utána kezdődött megint az eljárkálás a részéről.
Huh, szerintem én már kivertem volna a balhét. Nem azt mondom, nincs bajom azzal ha a férjem elmászkál, tegnap is céges bulin volt pl és hajnalban jött haza ittasan, de ilyen fél évente egyszer van amikor kiereszti a fáradt gőzt, még örülök is neki, főleg, hogy amikor én megyek a barátnőimmel akkor ő vigyáz a kislányunkra. Sőt, nekem mindenre van időm mert bármikor vigyáz rá, mindenben segít.
Na de ez, hogy állandóan mulatozik meg kikapcsolódik miközben neked erre nem teremt lehetőséget és még közben egy másik nőnek a seggnyalója ez durva. Szerintem tudatosítani kellene benne, hogy ez nem oké így. Egyszer amikor elmegy valahova menj el te is, hívj egy bébiszittert és fizesse ki ő ha hazaérkezett. Vegye már észre, hogy már nem agglegény és egy kicsit vissza kellene venni illetve támogatni a feleségét aki neveli a gyerekét.
Kizárt dolog, hogy én ilyet szó nélkül tűrjek.
Az én férjem nagyon keveset jár el, pár havonta egyszer. Épp ma este megy, de őszintén szólva nem is emlékszem mikor ment el utoljára egyedül a barátaival. Szerintem a nyáron nem volt erre példa. Néha kimegy futni.
Két állásban dolgozik. Ha szabad ideje van akkor örül, hogy a 2 éves fiával és velem lehet.
Nalunk előtte sem járt el nagyon, de nektek más az alap helyzet is.
Viszont ha az elején segített és többet volt otthon, és utána változott, főleg, ha a nő társaságának hatására, akkor az elég egyértelmű...
Én már kivertem volna a balhét.
Nagy bevásárlást csináld a gyerekkel, hordozót rárakod a kocsira. Kicsit macerásabb, én is jobban szeretek egyedül, de így péntek du te is el tudsz járni valami tökéletes testu/kezű masszőrfiú-hoz, majd este szex helyett róla áradozhatsz a férjednek.
Mostantól kezd el piperkőcebb lenni. Nem kell újra heti 4x edzeni, de vegyél 1-1 új DÖGÖS ruhát, sminkelj többet, legyen belőve a hajad stb. Vegyél új parfümöt.
Aztán miután már ezt egy kis ideje csinálod, küldj magadnak virágot. Akkor érkezzen meg, mikor otthon vagy! A kártyalapra olyat írass, ami nem azt sugallja, hogy szeretőd van, azt viszont nagyon, hogy valaki nagyon szeretnék, hogy N1 nő légy az életében. Az a legjobb, ha ő veszi át azt a csokrot. Miután előtte elolvastad te is kártyát, pirulj el nőiesen, légy picit zavarban, de mosolyogj nagyon. Ha megkérdezi, ki a rejtélyes idegen, ne mondj semmit... mintha picit sejtenéd, de nem tudnád. Utána csináld ezt meg mégegyszer, de akkor már mondd azt, hogy egy egyedülálló apuka, aki próbál neked udvarolni (hogy hol találkoztatok? valami gyerekkel kapcsolatos cuccon, amikor ő dolgozott vagy haverozott).
Ha ez nem használ, semmi.
Ijjj, te milyen idióta vagy utolsó. Küldjön virágot magának, hol élsz te?
Én inkább szereznék még egy telefont magamnak, és arról küldenék magamnak üzeneteket pl.
Amúgy én tökre komolyan vettem a kérdést, addig ameddig nem írtad, hogy neked dicséri azt a nőt. Szerintem ilyen nem létezik. Ha meg nálatok mégis, akkor te is elég idióta vagy, hogy ezt hallgatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!