Férjetek mennyit megy nélkületek társaságba, szórakozni, vagy esetleg utazni? Szerintetek jogosan esik ez rosszul, vagy hisztizek?
Lehet, hogy felfújom, már én magam sem tudom...
Én itthon vagyok a 8 hónapos lányunkkal, annyi szabadidőm van, hogy anyukám van vele pénteken 2-től késő délutánig/kora estig. Én ebbe az egyik délutánba sűrítem be a nagybevásárlást, a nagyobb takarításokat, intéznivalókat. Amúgy mindig a gyerekkel vagyok.
Férjem ezzel szemben "éli világát", heti 3-4 tenisz, reggelente úszás, szombatonként délután szauna és masszíroztatás. Mellé jön az, hogy kb kéthetente a barátaival is találkozik, olyankor este sincs itthon és másnap is használhatatlan, mert "ő fáradt és hagyjuk békén".
Ami a legjobban bánt, hogy a legjobb barátja egy nő és rengeteget van vele. Minden nap együtt mennek az uszodába, együtt is ebédelnek és a hölgy ott van minden haveri összejövetelen is. Engem a férjem sosem hív, mondván, hogy én úgyis hamar álmos vagyok és már este 10-kor hazajönnék, ő meg jól akarja magát érezni. Én is szeretném néha, de nem tudom, mert 8 hónapos gyerekkel nem tudok kimozdulni felnőtt társasággal. Ha őt kérem, hogy vigyázzon már rá, akkor jön azzal, hogy neki programja van, ami már ezer éve meg van beszélve.
Mielőtt azzal jöttök, hogy biztos ilyen volt a terhesség előtt is és miért lepődök meg, azelőtt szeretném közölni, hogy igen, terhesség előtt volt társasági életünk. Neki is, nekem is. Tudtuk, hogy a babával ez változni fog, beszéltünk is róla és az elején nem is volt ebből probléma, sokat volt itthon és segített. Aztán ahogy regenerálódtam, jobban lettem, utána kezdődött megint az eljárkálás a részéről.
Szóval még agyon is dícséri azt a nőt aki szabafon járkál edzeni meg fodrászhoz, kozmetikushoz, megalázva ezzel téged.
Van ám lelki bántalmazás, és szerintem te egy bántalmazó kapcsolatban élsz.
Nem tudom elképzelni, hogy csak barátok ha így be van indulva rá.
Nézd, őszinte leszek: nem tudom hány éves lesz, de 26-27 felett már lehetett volna annyi tapasztalatod, hogy tudd, az ilyen emberek sosem változnak. Kb. mint a számítógépfüggők, azok sem fognak kevesebbet gépezni, mert gyerekük lesz, max. az első 1-2 hónapban.
Nem szabadott volna gyereket vállalni vele. De nyilván most már késő, bár megjegyzem, szerintem ez a házasság amúgy sem fog sokáig tartani, ha szeretne a ferjed, veletek lenne otthon es nem egy másik nőt dícsérgetne.
Nem is értem, hogy képzeli ezt??? Az én férjem tuti csorgatná a nyálát más nőre előttem, akkor sem, ha jó nőnek tartanak valakit, ilyen alapvető tiszteletlenséget hogy lehet egyáltalán elkövetni a párunkkal/gyerekünkkel kapcsolatban???
Ennek a családnak már azelőtt vége volt, mielőtt elkezdödött volna. Jobb, ha most lépsz le, nem a második gyerek után, így talán még lehet mással normális családod.
Tudom, fáj, amit most leírtam, de jó tanácsként tettem.
De szemét egy férjed van :(
Szerintem nem tetszik neki a felelősséggel járó szülőség, ezért meghagyja neked, ő meg éli világát. Neki ez így kényelmes.
Ki kellene dobni mielőbb, csak hát ha az ember szerelmes, az nem olyan könnyű. Én megpróbálnék vele beszélni, egyszer. És ha nincs változás, vagy van de csak ideiglenes, akkor menjen a fenébe. Gyakorlatalig így is egyedülálló anya vagy már.
Alapból azzal nem lenne baj, ha nélküled megy szórakozni. Attól, hogy egy pár vagytok, nem vagytok összenőve, nem vagytok kötelesek mindig mindenhová együtt menni. Lehetnek például eltérő hobbijaitok, amiket egymás nélkül is űzhettek, vagy külön baráti körötök, akikkel egymás nélkül találkozhattok. Ezt sokan nem értik, itt is írogatják a megcsalást, mert azt hiszik, hogy aki a párja nélkül merészel csinálni valamit, az tutira félrelép. Ez így önmagában hülyeség, attól, hogy valakinek a párja mellett van önálló külön élete, még nem feltétlenül lép félre.
A baj itt azzal van, hogy nem egyenlően osztjátok el a gyerekkel kapcsolatos feladatokat. Mindent te csinálsz. Buta begyepesedett felfogás az, hogy a gyerekkel csak az anyjának kell foglalkoznia. Ugyanannyira a párod gyereke is, mint a tiéd. Ő is felkelhet reggel hatkor a gyerekhez, ahogyan te is. Felváltva kellene ezeket a dolgokat csinálni, nem mindig ugyanúgy. Egyik nap te vagy otthon a gyerekkel és ő megy valahova, másik nap fordítva, valamikor mindketten otthon maradtok, valamikor meg együtt mentek szórakozni és bébiszittert hívtok.
Semennyit nem megy nélkülem. Volna rá igénye, nekem is lenne igényem időnként lelépni, de nincs segítségünk. A covid óta felváltva járunk bevásárolni, többnyire biciklivel, így mostanában az a sport és énidő egyben 🙈😂
Ez van. Majd lesz máshogy ha mindkét gyerek picit nagyobb lesz, és mindketten közösségbe járnak. Akkor majd hétköznapra veszünk ki szabit és randizunk.
Eddig komolyan mondom sajnáltalak, de minél többet gondolkozom, annál inkább felpaprikázódom. Főleg azon, h a nőt még dicsérgeti is neked.
Ezeket a dolgokat, te komolyan szó nélkül tűröd? és ide írsz ki kérdést, h ez gáz-e? basszus te nem érzed, hogy ez mennyire durva és megalázó? Miért nem állsz a sarkadra és kéred ki magadnak?Miért hagyod, miért tűröd? Már az is vérlázító, h ennyit jár el a "barátnőjével", akit jó, ha nem d*g meg, mert amúgy teljesen átvette a helyedet a férjed életében. Ezt nem látod? Könyörgöm nő vagy és anya, ne hagyd már ezt.
Van egy baráti társasága(évek óta) velük szokott találkozni 3-4 havonta 2-3 órát8néha többet).Ezen kívül mindenhová együtt megyünk.Sokat dolgozik,szeret itthon lenni velünk(4 gyerek van).
Én nem tűrném amit a férjed csinál!Megjegyzem ez a csaj nem lenne vele szerintem ha te kilépnél ebből a házasságból!Akkor a gyerekkel is lennie kéne a férjednek is és a bevásárlást is intézhetné ő....Nem lenne ennyi ideje.Próbálj meg felszívódni egy időre mit szólna hozzá????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!