Férjetek mennyit megy nélkületek társaságba, szórakozni, vagy esetleg utazni? Szerintetek jogosan esik ez rosszul, vagy hisztizek?
Lehet, hogy felfújom, már én magam sem tudom...
Én itthon vagyok a 8 hónapos lányunkkal, annyi szabadidőm van, hogy anyukám van vele pénteken 2-től késő délutánig/kora estig. Én ebbe az egyik délutánba sűrítem be a nagybevásárlást, a nagyobb takarításokat, intéznivalókat. Amúgy mindig a gyerekkel vagyok.
Férjem ezzel szemben "éli világát", heti 3-4 tenisz, reggelente úszás, szombatonként délután szauna és masszíroztatás. Mellé jön az, hogy kb kéthetente a barátaival is találkozik, olyankor este sincs itthon és másnap is használhatatlan, mert "ő fáradt és hagyjuk békén".
Ami a legjobban bánt, hogy a legjobb barátja egy nő és rengeteget van vele. Minden nap együtt mennek az uszodába, együtt is ebédelnek és a hölgy ott van minden haveri összejövetelen is. Engem a férjem sosem hív, mondván, hogy én úgyis hamar álmos vagyok és már este 10-kor hazajönnék, ő meg jól akarja magát érezni. Én is szeretném néha, de nem tudom, mert 8 hónapos gyerekkel nem tudok kimozdulni felnőtt társasággal. Ha őt kérem, hogy vigyázzon már rá, akkor jön azzal, hogy neki programja van, ami már ezer éve meg van beszélve.
Mielőtt azzal jöttök, hogy biztos ilyen volt a terhesség előtt is és miért lepődök meg, azelőtt szeretném közölni, hogy igen, terhesség előtt volt társasági életünk. Neki is, nekem is. Tudtuk, hogy a babával ez változni fog, beszéltünk is róla és az elején nem is volt ebből probléma, sokat volt itthon és segített. Aztán ahogy regenerálódtam, jobban lettem, utána kezdődött megint az eljárkálás a részéről.
Egy erős nő nem fog a csaló férje kedvében járni azzal hofy érte lefogy.
Ha lefogy, azt magáért teszi, és akkor amikor akarja, nem azért mert a társadalom elvárja, hogy tiptop legyen.
"Ijjj, te milyen idióta vagy utolsó. Küldjön virágot magának, hol élsz te?"
Hát sajnállak, hogy te csak sms-eket kaptál a férjedtől virágcsokrok helyett, mikor udvarolt.
Egyrészt ne a férje miatt fogyjon le elsősorban hanem maga miatt, én sem a férjem miatt fogytam le hanem mert zavart.
Másrészt minek ez a boszorkányüldözés, hogy biztosan megcsalja a férje. Honnan tudjátok ilyen biztosra? Nekem is vannak férfi barátaim nagyon régóta, bókolni is szoktak és gyakran találkozunk, mégsem csal senki senkit. Minek hergelni a kérdezőt valamivel amit csak a rosszindulat diktál belőletek?
Ez nem rosszindulat utolsó.
"Férjem ezzel szemben "éli világát", heti 3-4 tenisz, reggelente úszás, szombatonként délután szauna és masszíroztatás. Mellé jön az, hogy kb kéthetente a barátaival is találkozik, olyankor este sincs itthon"
Szerinted ez rendben van?
Mindenzt egy barátnővel. Heti kb 5 elmenetel a család meg le van szarva.... te mégis mire gondolnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!