Nemsokára fog megszületni a ksifiam, és ezt a ruhacsomagot néztem ki. Szerintetetk megéri?
nem!
a felül vállnál patentos rugik eszméletlen praktikátlanok egy friss anyuka számára
a nadrágok közül egyik sem októberi babának való mert ezek nyári nadrágok max tavasziak.
őszre egy kicsinek bélelt ruha kell
56-os méretből kb .4-5 rugit és 5-6 body-t vegyél ne többet. mert hamar kinövi
inkább 62-esből spájzolj.
Szerintem semmi baj a felül patentos rugikkal. Viszonylag gyorsan be lehet patentolni. Viszont a hátul patentos rugik tényleg nagyon rosszak!
A többivel egyetértek, amit Carmen írt.
Szia!
Egyetértek Carmennel.
Nagyon hamar kifogja nőni ezt a méretet, árban (írja hogy sok még használatlan) megérné, ha nagyobbak lennének.De így nem.Ezenkívül, én első babával nem igen boldogultam még a kantáros nadrágokkal, örültem ha a bodyt és rugit ráadtam, 3-4 hónapos korától adtam rá ilyeneket, mert állandóan csúszkált a pánt lefelé.Lehet ezzel csak én voltam béna, valószínű.
Kising számomra szintén kilőve.Tényleg inkább vékonyka ruháknak látszanak.Pláne akkorra mire meg lesz a kisfiad.
Ha budapesti vagy, érdemes turkálókban nézni, egy-egy body 50-100 Ft, és minden darabot Te választasz ki.
Továbbá érdemes körbe kérdezni a rokonságot, akár kisgyerekes szomszédokat is, hogy nincs-e elfekvőben néhány darabjuk, mert sokszor ott áll a szekrényükben a párszor hordott babaruhatár. Én is szívesen kölcsön szoktam adni az ismerősöknek, ha kell.
Szép szülést!
ha mind 56-os, akkor én tuti nem venném meg!Nem tudod mekkora lesz mikor megszületik, lehet nem is fogja hordani, csak max 1-2 hétig!
De amúgy Te tudod mire mennyit szeretnél költeni, de ebből a pénzből tényleg jó dolgokat lehet turiban venni, meg akciósan is, pl Tescoban(jó minőségű ruhák!!).
Mi is hamarosan szülünk, és kevés 56-os ruci van, inkább nagyobbakat vettünk, azokat tovább ki tudjuk használni.
Én ezt választanám, bodykat meg vegyél Tescoban, nagyon klassz a csomagos fajta, van 3 illetve 7 db-os.
Pamut, és szuper, nem nyúlik, kellemes tapintású, i nagyon szerettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!