Vennétek a vaterán használtan újszülött ruhacsomagot?
Igen, majd rájössz milyen gyorsan kinövi a ruhákat. ezért nem érdemes sok új ruhát venni, sokkal szebbeket lehet találni turiban és az ára töredéke az újnak.
Az újat is ki kell mosni, tehát ez sem lehet ok, h azt már valaki használta, mert így is úgyis kimosod mielőtt ráadod a babádra.
Használtat igen, de vaterán, teszveszen nem.
Inkább turiban, ahol látom, meg tudom fogni
Én vettem, jól be is vásároltam. Rugikból újat vettem, mindegyik egyszer volt a lányomon, mert ki is nőtte kb. 1 hét alatt az összeset!!! (50 centivel született, 1 hónaposan 56,5 centi volt.)
Így rájöttem, felesleges pénzkidobás volt az a rengeteg új rugdalózó. Azóta inkább tesz-veszen vásárolok. Persze veszek 1-2 új darabot is, ha valami megtetszik.
Persze.
Ket gyerekunk van, a masodik gyereknek alig volt uj ruhaja, foleg mert kicsi volt a korkulonbseg, a nagyobbik gyereknek 3szor annyi ruhaja maradt meg, mint amennyire szukseg lett volna a kisebb meretekbol, szoval minden ott volt a szekrenyben. Ez epp olyan hasznalt ruha volt, mint amilyet te akarsz venni.
En meg a ket gyerek utan is eladogattam a ruhakat, mivel tenyleg nagyon sok volt es volt olyan body, rugi, ami egyik fiamra sem kerult egyszer sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!