Kerültetek cikis helyzetbe terhessség vagy szülés közben elmésélnétek?
Amikor a nagy hasamtól nem tudtam szőrteleníteni a lábamat.
Más alkalommal, szintén nagy has, de elfeledkezvén arról, vagy nem megfelelőképpen bemérve azt, karcsú leánynak hittem magam, és beszorultam ide-oda.
Asztalok, emberek közé. Hát az ciki. meg vicces.
cikis annyira nem volt inkább vicces. nekem legalábbis az volt.
nálunk a pincelejáró ajtaja és a kamráé egymásra nyílik, hogy ne lehessen lepotyogni a pincébe. ott van még a kémény is, és én a nagy pocakommal nem tudtam lemenni a pincébe a hűtőládához, mert nem fértem el a két ajtó meg a kémény között. így aztán a férjemnek volt rántott husi hasábkrumpli nélkül ebédre. meg kellett várnom, míg hazaér és felhozza:)
január elején szültem, karácsony után egy ismerős hölgy pironkodva kérdezte, hogy akkor ez (és mutatott a pocakomra) most a bejglitől van vagy valami más???
szülésfelkészítőn késett az előadó, be volt zárva az ajtó. a bejárat előtt szobrozott vagy 20 nagypocakos nő a szakadó hóban, az összes elhaladó autó sofőrje tátott szájjal bámult, hogy mi van itt?:)
szintén ismerős idős néni kérdezte: tényleg babát vártok? mondom igen. hogyhogy??? hát, mondom hogyhogyhogy? nem is értettem, magyarázzam el hogyan készült?
nagy pocakkal államvizsgáztam. végigmért a vizsgabizottság elnöke, és megkérdezte: nem szomjas? köszönöm, nem. mire ő: a baba sem? mondom nem. jó, akkor húzzon tételt, de ne izguljon ám, nehogy még megszüljön itt nekem!:)
Én rátixoztam az eldobható borotvát egy fakanálra,és a lábamat azzal szőrtelenítettem:)
a terhesség elején kb 6 hetes voltam,és barna folyás miatt bementem a sűrgösségire,ahol nem vizsgáltak,hanem a betétemet kérték.Itt nem nyúlkálnak terhes nőbe.Írországban élek,először nem is értettem mit akarnak.Én égtem,h mosakodtam,és cseréltem tisztát.A nő tök ideg volt.
40-ik héten volt először vizsgálat alulról.Akkor viszont úgy meglepődtem,h nem toltam le a gatyám,és a doki csak nézett,hogy így hogyan vizsgáljon meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!