Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyümit, főzit, tápit vagy mit...

Gyümit, főzit, tápit vagy mit eszegettetek, amikor pozit teszcsiztetek?

Figyelt kérdés
Felnőtt emberek miért nem tudnak normálisan beszélni? De ha beszélni nem is, legalább ne írják le.
2010. aug. 6. 23:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem a hol/merre a lenyeg hanem, hogy ugy beszel a fel eves unokajaval mint egy sarki....-val nem beszelnek...bar azzal nem is beszelnek, de ez mas dolog.

Annyira de annyira bantja a fulemet a csunya beszel...jobban mint a gugyoges pedig azt sem szeretem.Persze vannak szavak amikert hasznalok en is (gyumi, puszika stb).De nem hiszem, hogy ezt egy szintre kellene emelni azzal amikor kozli, hogy pelenkaz at a GYEREKET (mert nincs neve szegenynek) , mert besz@rt/behugy.ozott es budos a pics@ja.

2010. aug. 6. 23:32
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
"laugh out loud" : LOL angol rovidites jelentese hangosan nevet
2010. aug. 6. 23:34
 13/17 anonim ***** válasza:
64%

engem az idegesit amikor egy anyuka azt irja hogy x hónaposak vagyunk meg jön a fogunk.... valamelyik nap is volt egy ilyen és nem idegesitettem magam tovább hogy elolvassam ezért nem válaszoltam neki.... utálom az ilyet

attól hogy van egy babája Ő még nem x hónapos és neki nem jön a foga de úgy tünik hogy azon a szinten van ezekkel a kérdezőkkel nem foglalkozom mert ha igy ir akkor lehet hogy nem is tud olvasni = végülis csak x hónapos....

2010. aug. 7. 00:34
 14/17 anonim ***** válasza:
50%
unalmasak már ezek a kérdések, és aválaszok is!
2010. aug. 7. 07:52
 15/17 anonim ***** válasza:
63%

Carmen, tegnap én is ezen akadtam ki. :D

Amúgy igen idegesítő ez a fajta beszéd, de hála nekem nincs ilyen ismerettségem, hogy ezekt halljam, értelmes emberekkel vagyok körbevéve. ;)

2010. aug. 7. 08:42
 16/17 anonim ***** válasza:
67%
Tápot a tyúk eszik, tápit meg a kisbaba. Ez egy finomítás. A gyümölcsöt, főzeléket leírni hosszabb, mint azt, hogy gyümi, főzi. A többi gáz.
2010. aug. 7. 09:08
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Nagyon sokkal egyetértek és örülök, hogy nem mindenki beszél így a gyermekével és talán ők is tudnak majd normálisan beszélni. A tudoményos magyarázat is nagyon tetszett (cigi, pulcsi) és tényleg igaz minden szava.

Aki azt írta, hogy az a gáz, hogy engem ez ennyire zavar, arra csak annyit írnék, hogy valószínű, aki ebbe nő bele, azt egyáltalán nem zavarja, ő ezt szokja meg, de én 'még' nem szoktam meg.

LOL (laughing out loud) és társai is érdekesek, de ez már sokkal inkább a net által létrehozott nyelv, ezeket szóban annyira nem használják.

Köszi mégegyszer a válaszokat!

2010. aug. 7. 11:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!