Hogyan éltétek meg hogy babázás után vissza mentetek dolgozni?
Figyelt kérdés
Megmondom őszintén nagyon szeretek itthon lenni két gyerekkel. Persze néha nehéz és szalad a háztartás, de alapvetően nem hiányzik a munka. Rokonok mindkét részről közel laknak, vannak barátaink de a munkába koránkelés, a reggeli rohanás, a destruktiv munkakelyi viták, kollégák egyáltalán nem hiányzanak. Félek hogy ennek a pár évnyi korszaknak vége lesz és egész életemben vissza fogom sírni. Félek hogy nem fogok tudni helyt állni már dolgozó nő szerepben is és sérül a többi szerep is, nem fogok tudni eleget együtt lenni a gyerekekkel, nem fogom tudni vinni a háztartást is és vissza csöppenek a mokuskerekbe. Hétköznap rohanás és munka, hétvégén pedig a háztartás gatyába rázása lesz a program. Ti hogy élitek ezt meg?2020. szept. 15. 23:30
11/16 anonim válasza:
Sajnos ez kis országunkban igen jellemző hogy ha vki eltervez valamit akkor nem bíztatják, hanem +próbálják lehúzni, és elmagyarázni, hogy miért nem fog neki menni. De az ilyet figyelmen kívül kell hagyni.Sok sikert!
Üdv: egy fodrász anyuka 😉
12/16 anonim válasza:
Alig várom már,hogy dolgozni járjak. Hogy reggel normálisan felöltözve kisminkelve munkaba induljak.
Nem mellesleg mar a hócipőm tele van a 170 ezer Ft-os gyedmax-szal.
13/16 anonim válasza:
Apukával mi van, róla egy szót sem írtál. Úgylátom nálad is az az alap felfogás, hogy apu dolgozik, anyu meg dolgozik+gyerek+háztartás. Apuka is vegye ki mostmár a részét a háztartásból, gyereknevelésből és akkor nem kell megszakadni.
14/16 anonim válasza:
Én iszonyú boldog voltam, amikor szinte pontosan két év kihagyás után visszamentem dolgozni. Nagyon jó munkahelyem van, a kollégák között többen munkahelyen kívül is barátnők vagyunk, örültem, hogy újra napi szinten felnőtt társaságban lehetek és dolgozhatok. Eleinte nehezebb volt az otthoni teendőket munka utánra bezsúfolni, főleg, hogy a férjem jóval később ér haza, mint én, de megoldottuk.
15/16 anonim válasza:
Vicces, par hetes a babam de mar a 2. Nap visszamentem volna dolgozni pedig nincs jo melohelyem, irodai munka de meg igy is azt ereztem hogy uristen de jo lenne felnottek kozott lenni 🤣 vegig azt hittem hogy imadni fogom az otthonletet mert tul sok felelossegteljes dontest kellett hoznom erre tessek... Meg az is hianyzik... Pedig hogy utaltam az egeszet! Imadom a kisbabam de mar most vilagos hogy nem lesz tobb es 3 ev utan visszamegyek. Sot, a napokban nezelodtem a professionon hogy mik a lehetosegek, meg talan valtok is vannak otleteim 😅 en pont az elkovetkezo nehany evtol felek es nem attol hogy vissza kell menni a mokuskerekbe :) pl attol hogy hogyan fogok 0-24ben szorakoztatni egy gyereket, vagy mikor lesz enidom plusz ugyanugy vinni a haztartast. Utalom ha nincs rend, amit most meg egy alvo baba mellett megtudok oldani... na meg nem mehetek el sorozni a csajokkal melo utan stb... Masok vagyunk! :) Egyebkent en a helyedben valtanek munkahelyet mert a jelenlegit nagyon utalod ez egyertelmu. Pedig most van lehetoseged, a terhesseg elott senki se mer valtani, de most nincs vesztenivalod ha visszamesz a munkaero piacra!
16/16 anonim válasza:
Ugyanúgy vagyok, mint a 12-es. Nemrèg mentem vissza dolgozni ès èlvezem, hogy normálisan, csinosan felöltözve munkába megyek, ahol elismerik, amit csinálok. Imádom a gyerekemet, de nem tudnék hosszú évekig itthon ülni, így kèt éves korában mentem vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!