Én úgy vagyok a gyerekemmel, mint a többi emberrel, ha készítek egy fotót. Először megmutatom nekik a képet, és megkérdezem, feltölthetem-e. Ha igen, akkor feltöltöm, ha nem akkor nem. De amíg pici a gyerekem, addig nem tudom tőle megkérdezni, így nem posztolok róla, mert ahhoz az ő beleegyezése is kell. Tudom, hogy nem tiltja a törvény a gyerekkel való posztolgatást, de akkor is így fair. Ha rólam kitennének egy képet, amihez én nem járultam hozzá, akkor az nekem se tetszene.
Nem posztolok semmit a netre. Főleg nem fényképetm
2020. szept. 15. 18:56
2/12 anonim válasza:
Nem teszek fel róla olyan képet, amit majd 10 év múlva szégyelne.Szóval nem hisztis,nem étlapos,maszatos képpel fényképezem(bár van olyan is de az itthon albumba téve),nem pucéran és a többi.Normális képeket rakok fel, nem sokat.3-4 év alatt kb 10-12 db képet tettem ki.Szerintem ennyi belefér.Már akkora hogy eldöntheti és el is dönti.:)
Ha nem minden nap,nem minden perce van feltöltve és utólag nem szégyenkeltő egy kép, akkor szülőként szerintem joga van akárkinek a saját gyerekéről posztolni.Ésszerű keretek között.
Ettől függetlenül az ismerőseim zöme csak úgy hánnya fel a képeket, napi szinten.Szóval valószínűleg velem van a baj:D
2020. szept. 15. 18:59
3/12 anonim válasza:
Egészséges keretek között tartva nem ítélem el ha valaki pár cuki képet felrak a gyerekéről a netre. Az már sokkal bosszantóbb amikor napi szinten tele a fb-k a gyerekkel, hogy eszik, pisil, kakil...stb. Ezeket az embereket inkább kikövetem, mert marha fárasztó, hogy ezzel van tele az oldalam. Mi még a terhességemet se jelentettük be a világhálón és szerintem a babáról sem lesz fent sok kép.
2020. szept. 15. 19:02
4/12 anonim válasza:
Külföldön élek és a családom nagy része nagyon távol van tőlünk, ezért a saját privát családi csoportunkba néha szoktam feltenni képeket, hogy azért mégis csak lássák néha a babát. De jobban szeretem inkább videóhívás közben megmutatni, ha már hazalátogatni mostanában elég körülményes.
2020. szept. 15. 19:05
5/12 anonim válasza:
Szerintem évente kb.5-20 kép belefér,főleg kisbaba korban,viszont normálisan (felöltözve,tisztán stb.).
2020. szept. 15. 19:08
6/12 anonim válasza:
Én pontosan ugyanígy, ahogy írod, kérdező. Nekem ez a hozzáállás a szimpatikus.
2020. szept. 15. 19:39
7/12 anonim válasza:
Nem vagyok rajta a facebookon sem. Így állok hozzá :).
2020. szept. 15. 20:11
8/12 anonim válasza:
Nem posztolok róla semmit.
Egy gyerek nem képes megítélni, mit jelent a posztolás, így amit csinálsz, nevetséges.
2020. szept. 15. 20:34
9/12 anonim válasza:
En szoktam, de csak olyat, amin fel van oltoztetve stb. ahogy elottem irjak.
En inkabb azokhoz szolnek akik azt mondjak hogy megkerdezik a gyereket kiposztolhatja e a kepet. Egy 2 evestol is megkerdezheted, már valószínű tudja mondja hogy igen, nem, es oke azt mondja a 2-3 eves, hogy igen rakd ki a kepet, de ez meg sehol nem tudatos. Szerintem meg 10 evesen sem feltetlen, mert egy gyerek nem tudja, hogy miért nem szabad kirakni ilyen olyan kepet. Vagy rosszul gondolom?
Nekem is mondja a 6 evesem, hogy anya ez vicces kép ezt rakd fel, de nem érti meg, hogy miert nem rakunk olyan képet amin egyik szal bugyiban van az udvaron es vizibombaval dobalozik. Nyilvanvaloan nem rakok ilyen kepet, meg akkor sem ha ő ad rá engedelyt.
2020. szept. 15. 20:48
10/12 anonim válasza:
Jaj.. Igen régen anyám se mutatott rólam képet, vagy küldött postán egy fotót rólam a Nemetorszagban elő tokonainak, mert nem tudtam rá engedélyt adni..Jézusom. Ne legyen már ilyen erős az a fene magy liberális nevelés! Ha normalis, nem megalazo helyzetben van a fotón, ugyan miért ne oszthatnam meg az ismeroseimmel akik az utcan is látják kb? Azt hiszitek a többi kortarsarol nem lesznek kepek, hogy neki magyarazkodnia kene barmirol is kesobb? 2020at irunk, hahó! Egy normál ertekrendu szülőnek ezt amugysem kell elmagyarazni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!