Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha a MÁK már kiutalta, akkor...

Ha a MÁK már kiutalta, akkor hol van?

Figyelt kérdés
Múlthét pénteki dátummal küldte a MÁK, hogy az anyaságim kiutalásra került. Postán kértem. Azt hittem, hogy ma már megkapom, de nem. Meddig használják a pénzem? Jó, nem sürgős, meg lehet nem is kellett volna ide írnom, de azért bosszantó!
2010. aug. 6. 13:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy nem válaszolok a kérdésedre, hanem kérdezek. Te mikor adtad fel/vitted be a papírokat? Mennyi idő után értesítettek?
2010. aug. 7. 10:28
 2/4 A kérdező kommentje:

Ohhhh... most hogy így kérdezed, megnéztem az ajánlott feladóvevényt (mert ezeket a leveleket érdemes ajánlva feladni), a férjem 29-én adta fel. Amit küldtek levelet, hogy elutalták a pénzt, az 30-i dátummal van, tehát másnap már rendezték is. 2-án vagy 3-án jött a levél, a pénz meg még sehol. Tehát a MÁK nem ült rajta egy percig sem.

Intézni csak akkor tudod, ha a kicsinek megjön a taj kártyája, mert kell hozzá az ő taj száma.

2010. aug. 7. 14:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Köszi a válaszodat. Mi múlt hét kedden adtuk fel a levelet ajánlottan a kecskeméti MÁK-hoz, de még nem értesítettek. Remélem, a héten fognak. Te meg remélem, kapsz pénzt a héten.
2010. aug. 9. 08:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát most a részemről hihetetlen gyors volt a MÁK. Ma meg is jött a pénz. Gondolom a héten te is kapod már. Mondjuk én 2 éve az értesítést jóval a pénz után kaptam meg. Ilyen is van :)
2010. aug. 9. 14:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!