Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan juthatok hozzá a...

Hogyan juthatok hozzá a mintadarabokhoz?

Figyelt kérdés
Jelenleg várandósként, szeretnék beszerezni néhány mintát pelenkákból, hogy legyen többféle, aztán a próbák után rájöjjek, melyik lesz a legjobb. Azt hallottam, hogy regisztrálni kell a "pelenka felületeken", és majd küldenek? Van ilyen?

2020. szept. 8. 11:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A várandós bőröndökben szokott lenni pelus minta. 2 hete rendeltem egy induló Pampers pelenka csomagot, abban is volt egy másik fajtának a mintája.
2020. szept. 8. 11:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én az esélyes pelenkákból vettem kis csomagot, 2 db pelenkából úgysem derül ki, hogy milyen.

Több márkából is vettem, mindegyikből (főleg újszülött méretből) van pici csomag. Egyébként időközben változhat is, mert első gyerkőcömnél 3as méretig a libero vált be, utána pampers, valahogy a libero 4ből mindig kifolyt.

2020. szept. 8. 11:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Így van, ahogy az utolsó is írta. 1-2 db-bóp nem derül ki, hogy milyen a pelenka.

Én a Libero 1-es méretével indítottam. A 2-es mérete már nem volt olyan jó szóval váltottam Pampersre. Most valamiért a Pampers nagy dobozos 1-es méretét vettem. Remélem jó lesz ez is, mint a többi méret.

2020. szept. 8. 11:45
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
Ezt aláírom. Ha érzékeny például a baba bőrey az egy-két darabból nem derül ki. Sőt én már olyan màrkával is találkoztam, ahol a minta köszönő viszonyban sem volt a csomagossal. A 2 darabos minta csomag nagyon jó volt, a csomagos változat, meg egy nagy rakás kaki. Vegyél több féléből kis csomagokat. Egy baba 8-10 pelust elhasznál egy nap. Egy 30 darabos csomag nem fog rajtad maradni. Hamar elfogy.
2020. szept. 8. 11:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem normális dolog ez nyilván való. De ha ilyen körülmények között van az anyuka is (alvás megvonás, egyedüllét, bántás az anyós felől) akkor lehet, hogy nagyon súlyos lelki problémái vannak amihez orvosi segítségre van szükség. És ezért csinálja ezt szegény gyerekkel mert egyszerűen nem beszámítható már a viselkedése és azt se tudja felméri, hogy mennyire rossz dolog is amit csinál. Ez lehet egy nagyon súlyos szülés utáni depressziónak is a következménye, amit ha a környezete nem vesz észre időben és ő maga sem látja be hogy probléma van, akkor nagyon nagy kárt tud tenni a babában és magában is. Az ilyen dolgot nem szabad elbagatelizálni szerintem.
2020. szept. 28. 16:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja ezt csak azért mondom mert, én testközelből láttam olyat aki hasonlóan bánt a gyerekkel, mindenki szidta mint a bokrot állandóan előtte is, utánna meg főleg. Az lett a vége, hogy beszedett egy csomó gyógyszert és majdnem meghalt. Ekkor jöttek rá, hogy talán segíteni kéne neki nem ócsárolni. 5ös voltam.
2020. szept. 28. 16:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Hú ötöske ez félrement 😂😂😂
2020. szept. 28. 16:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Jujj.. Bocsi ezt nem tudom hogy csináltam. Szerintem félre nyomtam, most néztem. Basszus. Bocsi
2020. szept. 28. 18:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy lehetne kitörölni. Jelentsétek vagy valami légyszi. Ne éktelenkedjen itt, nem tudom, hogy vagyok ilyen béna, véletlen tovább léptem szerintem csak nem vettem észre azért ide írtam. Bocsánat tényleg.
2020. szept. 28. 18:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!