Ha volt hány éves koráig?
Figyelt kérdés
Hány éves korában kapta a gyereked a borostyán nyakláncot, ès hány éves koráig hordta
Èjszaka vele aludt? Ovodába engedik?
Csak az írjon, akinek volt a károgók ne, olvastam ezt is azt is. Az Amazonon dicsérték.
2020. szept. 2. 12:32
1/16 anonim válasza:
Mi miatt olyan fontos, hogy megkockáztasd a gyereked fulladását?
2/16 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy a károgók ne írjanak.
Nem fullad meg tôlle, többen írták, hogy bevállt, mint akinek nem, van aki 4 éves korában kezdett nyakláncot hordani, ami igaz nem borostyán...
2020. szept. 2. 12:42
3/16 anonim válasza:
Hogy mennyi baromságot képesek az emberek elhinni és megvenni, veszélyesztetve a saját gyereküket. 🙊
4/16 anonim válasza:
Olyan szomorú ez a szintű emberi butaság...
5/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem károgás. De légyszives ne vedd meg. Több országban betiltották, fokozott a fulladás veszélye.
6/16 anonim válasza:
Persze hogy dicsérik az amazonon. Pénzért bárki írhat jó véleményt.
7/16 anonim válasza:
Megbízható forrásból biztosan nem olvastad, hogy bármire jó. Azért örülök, hogy itt a gyíkon a sok marhaság ellenére azért ide még nem érkezett egy helyeslő komment sem.
8/16 anonim válasza:
Sehol nem láttam még olyan kommentet, hogy bármire jó lenne, az óvodában pláne ciki, mert akkor mindenki látja mekkora hülye vagy, hogy ilyen veszélyes szarokat megveszel.
9/16 anonim válasza:
Éjszaka felnőtt létemre is leveszek magamról minden nyakláncot, karkötőt, gyűrűt, hajgumit....
Borzasztó veszélyes. Fulladást okozhat!
10/16 A kérdező kommentje:
/8
Több ovodás hord nyakláncot,nem feltétlen borostyánt...
Oroszországban meg minden 2. gyereknek van valamilyen, még az úszni tanulókon is van.
2020. szept. 2. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!