Nagy ba ha a pici pàr èves koràig a szüleivel egy szobàban van?
Ha nincs pénz nagyobbra, akkor mindegy is, hogy mi a válasz :)
Nálunk 3 gyerek van 2 saját szobában, újszülött koruktól, és ez nagyon jó volt így. Barátoknál láttam elválasztási problémákat. Ha eléggé szigorú és szőrös-szívű tudsz lenni, akkor nem lesz gond később a külön költöztetés.
Ki kell emelni, hogy miért lesz neki jobb a külön szoba. Egyik barátomnak nagyon bejött, hogy amikor nem ment a külön költözés, az új szobát felmatricázták repülőkkel, valami ilyesmivel:
Nálunk lenne lehetőség külön gyerekszobára, de a lányunk igényli, hogy együtt aludjunk, nekünk meg ez nincs ellenünkre. Szóval szerintem nem baj.
Ja, amúgy igen, alap, hogy megmaradjunk férfinak és nőnek is, de nem értem, ennek mi köze a szobához... Tegnap este is gond nélkül szexeltünk a nappaliban, miután a hálóban elaludt a gyerek...
Kedves 7-es.
Attól mert te a nappaliban szexelsz a háló helyett, mert ott alszik a gyerek köztetek, attól még nem mindenki akarja így. Mi igényeljük a kettesben töltött éjszakákat is, hogy ne a nappaliban kelljen dug.ni lapítva mikor elaludt az ágyunkba a gyerek. Ahogy írtam, ha a kérdezőnek /és neked is/ ez belefér akkor tegyétek így, de nekünk ez nem pálya. Mit kell ebbe is belekötni?!?!
Igen ez a nő-férfi dolog olyan marhaság! Attól maradtok azok hogy éjszaka ágyban szexeltek??? Mert akkor az elég szomorú!
Nálunk 2 szoba van, de egy marha nagy boltív van közöttük, úgyhogy lényegében egy szobában vagyunk, ráadàsul 1,5 évesen átköltözött közénk...
Abszolút semmi hatással nincs a nemi életünkre, miven azelőtt sem az ágyban voltunk együtt..
Az alvásban van rá esély, hogy zavarná néha a párodat, de pl h a szomszèd szobàban lenne a gyerek szerintem ugyanúgy felébredne az ordításra.
Nálunk a kicsi ház (kb 55nm) azért gáz gyerekkel, mert a sok cucctól nem férünk!
Mi is költözést tervezünk
(4,5 éves most)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!