Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki huszonéves...

Van itt olyan aki huszonéves és a szüleivel alszik egy szobában?

Figyelt kérdés
A kérdésem nem az lenne, hogy egy ágyban aludnia szülőkkel hanem egy szobában és nem azért, mert kedve van valakinek ott aludni, hanem azért alszik ott, mert nincs szobája. Titeket nagyon zavar/zavarna ez?
2011. ápr. 20. 19:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

ööö és a szülők a fiú mellett éltek szexuális életet az elmúlt 20 éveben?

Szerintem ez nem zavaró, hanem pszichésen bármire predesztinál

2011. ápr. 20. 19:10
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem nagyon zavarna.
2011. ápr. 20. 19:11
 3/11 anonim ***** válasza:
75%

Ha jól emlékszem, 23 éves korom óta van saját szobám.

Másnak saját lakása van, nekem saját szobám lett =)

2011. ápr. 20. 19:12
 4/11 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és idáig volt saját szobám, de most szüleim szobájában kell lakjak. Egy hónapja van ez igy.
 5/11 anonim ***** válasza:

Rosszul írom, nem a szüleimmel, anyukámmal és nagymamámmal voltam egy szobában.

19:12 voltam.

6/11 anonim ***** válasza:
100%
Költözés miatt több mint fél éve velük alszom.. Nagyon rossz, 0 magánélet, sehova nem tudok elvonulni. Pláne, hogy előtte mindig saját szobám volt.
2011. ápr. 20. 19:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen, ha hazalátogatok (már külön élek más városban), akkor egy szobában alszom a szüleimmel, télen jogos ugye a fűtés miatt, ami az én szobámban rossz, de amúgy persze nekem sem tetszik ez a helyzet...
2011. ápr. 20. 19:42
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy kenyszerhelyzet. Nem idealis helyzet. Zavarna, de ha nem evekig tartana, megoldhato lenne.
2011. ápr. 20. 20:13
 9/11 Tubarózsa ***** válasza:

hali! mi igy élünk anyuval 2en egy szobába, semmi magán élet, se neki se nekem, egymást is zavarjuk már. de nem tudunk mit tenni, anyu nem túl gazdag én nem dolgozok igy nem tudunk változtatni, pedig tényleg nagyon rossz... de hát ez van nem tudok mit tenni... majd akor lesz jobb ha lesz munkám mert akkor párommal összetudok költözni, végre:)

üdv 20L

2011. ápr. 20. 22:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha zavar, alhatsz az én szobámban.
2011. ápr. 21. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!