Tudtok ajánlani olyan szállodát vagy apartmant, ahol a gyerekeknek kicsit különlegesebb rész van kialakítva a szobában?
Puchner Kastélyszálló. Egy barlangszerű odú van a gyerekeknek. Kb 160 cm hosszú, egy méter széles lehet. Legalábbis én is kényelmesen befértem a 155 centimmel.
A gyerek imádta. Az ajtaját függönnyel lehet eltakarni, illetve van egy plusz függöny a felnőtt részleg és eközött is. Fényt lefogja, hangokat nem, úgyhogy romantikázásra nem javasolt :)
Viszont a szálló területén több helyen is igénybe vehető bébiszitter - amolyan gyereksarok képzett személyzettel, ahol vigyáznak rájuk és elszórakoztatják őket - de olyat is láttam, hogy amíg a szülők fürödni mennének, a szobába is lehet kérni gyerekvigyázót.
Mi 3 évessel mentünk, ha kimentünk az épület elé rágyújtani, akkor vittük magunkkal a bébiőrt. Ha hangot hallottunk, 1 perc alatt vissza tudtunk menni, így az utóbbi szolgáltatást nem kellett igénybe venni.
Villapark várgesztes.
Néhány ház van átalakitva gyerekbirodalommá, így nem tudom főszezonra van e még hely,de szuper.
A hotel szomszédságában egy komplett kalandpark van a gyerekeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!