Nagy ba ha a pici pàr èves koràig a szüleivel egy szobàban van?
Figyelt kérdés
Fiatalok vagyunk, kicsi panel lakàsunk van. Örültünk, hogy nem nagy hisz nem sok a rezsi. (Összesen 40nm) Kèsőbb szeretnènk nagyobb kertes hàzba költözni. Most babàt szeretnènk. Nagy baj szerintetek ha pàr èves koráig a szüleivel egy szobàban alszik? Most mèg nincs annyink összegyűjtve hogy vegyünk egy családi hàzat.2018. máj. 16. 09:16
11/21 anonim válasza:
Ebben az értelemben igen, megszűntök létezni, mert gyerek előtt gondolom nem mentetek ki a nappaliba, és gondolom kettesben is aludtatok. Jött a gyerek, ez megváltozott. Hát nálunk nem. Ennyi. Mit kell erre rávilágítani?!
12/21 anonim válasza:
Ja, hogy ti attól vagytok nő és férfi, hogy a hálóban ketten alszotok és ott szexeltek, nem máshol? Én nem tudom, nálunk ez nem a helyszíntől függ :DDDD
13/21 anonim válasza:
Igen, nálunk nagyon fontos, hogy ne boruljon fel teljesen az addigi megszokott jól működő életünk, és nem is volt kérdés hogy anya és apa továbbra is kettesben fog a saját szobájában aludni. Látom, fáj ez neked.
14/21 anonim válasza:
Nekem ugyan nem, te tettél egy burkolt utalást arra már az első kommentedben is, hogy aki nem így csinálja, az már nem férfi és nő. Én nem írtam még burkoltan se olyat, hogy aki külön rakja a gyereket, annál bármi gond van, csak kissé viccesnek tartom, hogy szerinted ezen múlik a kapcsolat minősége.
15/21 anonim válasza:
Szerintem is hülyeség a szex dolog, ha 2 szoba van, akkor a másikban tudtok szexelni, azért a nappaliban feltételezem van valamilyen kanapé. Nem, nem baj ha együtt alszik a szülőkkel a baba. Egy 3 évesnél én már nem biztos, hogy szeretném, de nálunk igazából mindegy, mert a hálóban alszik a baba, mi csak éjjel fekszünk le, nem ébred fel rá, ezt egy nagyobb gyerekkel is meg lehet csinálni.
16/21 anonim válasza:
Vicces vagy nem vicces, működik tízen éve. Ennyi :)
17/21 anonim válasza:
Érdekes, nálunk is, bármennyire furcsa ez neked.
18/21 anonim válasza:
Örülök neki, de akkor nem értem mire ez a frusztráltság, hisz írtam hogy nem baj ha együtt alszanak azoknak akiknek belefér. De te minden egyes válaszom után valaszolgatsz, kötözködsz meg "rávilágítasz" ahelyett hogy örülnél a tízen x éve jól működő együtt alvásodnak. Koccanj már.
19/21 anonim válasza:
Mondja ezt az, aki azzal kezdte, hogy burkoltan leszólta a többieket :DDDD
20/21 anonim válasza:
Szerintem nem, én most vagyok várandós, 2 szobás panellakásban élünk, ráadásul mindketten távmunkában dolgozunk itthonról, szóval egy kicsit szűkös a hely, de átmenetileg szerintem elleszünk még így. Nálunk is a hálóban fog aludni, sajnos nincs lehetőség külön babaszobára, mert a nappaliban a párom dolgozik, meg ott szoktunk ebédelni, vendégeket fogadni. Aztán meg ha összegyűlik annyi, akkor megyünk kertesbe vagy egy 2+2 szobás lakásba, majd meglátjuk, hogy alakul. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!