Aki felnőtt fejjel is nagy családról álmodozott, de nem sikerült neki végül sok gyereket vállalnia, azt mi gátolta meg végül?
A pénz.
Nem voltak "nagy elvárásaim" pedig, de minimumnak tartom, hogy minden gyereknek tudjak külön szobát biztosítani, de már nem tudnék eggyel nagyobb háat venni, mert akkor félrerakni nem tudnánk. És nagycsalád mellett luxus nem félretenni szerintem (meg amúgy is, de ahol sok a gyerek, több lehet a váratlan kiadás).
Plusz én nem tartom a családommal a kapcsolatot, magyarán nincs mögöttem semmiféle háttér, ami komolyabb gond esetén kicsit felfognà a zuhanást.
A első gyermekem, betegen született. Hiába az összes vizsgálat, előzetes vitaminszedés, csak szüléskor derült ki, hogy gond van.
A második, még a pocakban, de több babát, nem merünk bevállalni.
Ha valami vele is történik, akkor nem lesz több lelkierőm megint próbálkozni és nem tudnám elviselni, ha a 3.-4. babánknak is valami baja lenne.
Plusz, a 2. várandósságot is sokkal rosszabbul viselem.
Pedig, nagy családról álmodtam, mindig, de most bőven örülök annak, ha a 2. gyermekünk egészségesen születik, az első szülöttünk, pedig az állapotának megfelelően és boldogan fejlődik és önálló/önellátó felnőtt lehet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!