Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen az az anyukatípus,...

Milyen az az anyukatípus, akivel sosem barátkoznál?

Figyelt kérdés
Esetleg van konkrét ismerősöd, akit miután megismertél, rájöttél, hogy cikis, és nem lógtál már vele? Mi volt benne a gáz?
2020. aug. 27. 20:53
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
93%
Nekem egy fajta anyuka van akivel nem barátkoznék az pedig az aki erőszakosan nyomulna és próbálná rám erőltetni a nézeteit, kéretlenül osztogatná a tanácsait illetve csak és kizárólag a gyerektémáról lehetne vele beszélgetni, általában ez a 3 együttjár és ők a megmondómamik (?). Ezen felül lehet valaki felőlem hippi, szuperanyu, fiatal, sokgyerekes stb nem érdekel, de belepofázni a dolgaimba (úgy, hogy nem kérdeztem) és fárasztani senki ne akarjon mert azt nem tűröm el és azonnal lerázom.
2020. aug. 27. 21:02
 2/27 anonim ***** válasza:
87%
A bezzeg anyával, akinek rózsaszín köd volt a terhessége. A szülése is csodás volt, tud szoptatni, a gyereke tökéletes, soha sincs rossz passzban. Te meg szar anya vagy a szemében, ha pl.nem tudsz szoptatni/császárral szültél/hisztis a gyereked stb..
2020. aug. 27. 21:04
 3/27 anonim ***** válasza:
84%
Szupermamit hál istennek nem ismerek, de vele se barátkoznék. Viszont egy megmondómami már volt az életemben. Hát nagyon gyorsan leépítettem. Kibírhatatlan amikor folyton okosabb és mindent jobban tud valaki. Pláne ha teljesen mások a nézeteitek bizonyos dolgokban és minden áron nyomja le a torkodon.
2020. aug. 27. 21:14
 4/27 A kérdező kommentje:

A megmondómamik mellett a térítő ökomamik a "kedvenceim". Egyébként nem érdekelne, ki hogyan vezeti a háztartását, de amikor rám akarja tukmálni az elveit, attól herótom van, a beszélgetés végére azt akarja elérni, hogy egy szemétben megfulladó élősködőnek érezzem magam, aki jobb ha azonnal kinyírja magát :D

A másik: a lomosok. Minden kinőtt, elnyűtt ruhát, játékot elhoznak, mindenféle kérés/ előzetes megbeszélés nélkül, hűde jófej mert ingyen odaadja, csak meg kel varrni, ragasztani oszt jólesz... közben gyűlik nálam a szemét, mert nem nyitom ki a számat a bűntudat miatt. Ma már nem így van, simán hazaküldöm őket a vackaikkal együtt, de kezdő anya koromban sokszor zsákszám dobáltam ki a használhatatlan rongyokat, törött játékokat. Na velük már nem barátkozom.

2020. aug. 27. 21:27
 5/27 anonim ***** válasza:
31%
Nekem külsőleg az igénytelen ilyen. Azért legyen nőies mert otthon van a gyerekkel. Viselkedésre az örökké kiabáló, semmi nem jó anyákkal. Ha még meg is üti akkor főleg. Ki nem állhatom, ha valaki a saját gyerekére panaszkodik.
2020. aug. 27. 22:12
 6/27 anonim ***** válasza:
94%

Én a rosszindulatúval

Van egy az életemben és nyomul is..

Ő irigy és rosszindulatú egyben:

“Te figyelj, nézted h xy anyuka úgy kért popsitörlőt.. 5 ös BMW-vel jár de 2 gyerek mellett p.törlőt se hoz magával...

Azért az alap, nem?”

“Bár arról hogy becsinàlt a gyereke is a Marcsa szólt”

Bleee

2020. aug. 27. 23:09
 7/27 anonim ***** válasza:
84%

Huhú van egy pár..

"Szoptanáci" aki hirdeti szoptass a végtelenségig és tovább. Alap követelmény minimum a gyermek 5 éves kora. Jaj neked ha valamilyen okból kifolyólag Te nem tudsz szoptatni.

"Bezzeg anya" aki 1 héttel a természetes szülés után már is megvilágosult és úgy osztogatja tanácsait mint aki legalább 5 gyermeket felnevelt volna már. Nem tűr ellentmondást mert csak az a jó amit ő gondol.

"őko mami" nem csak mosi pelus lelkes hittérítője de mindenből csak is biot vesz a gyereknek + 0 cukor 0 só a gyerek 5 éves koráig minimum..

Félre ne értsétek nincs bajom azzal aki mosizik,de ha valaki erőszakosan akarja rádtukmálni azt nem. Ahogy azt se ha valaki lenézi és már már veszélyesnek tartja azt aki nem biot vásárol.

"sznob zseniképző" aki a gyerek születése után alig 1 héttel már mindenféle baba mama programokra hurcibálja a gyereket meg fejlesztésre (amire nincs szüksége amúgy) és lenéz amiért Te nem teszed ugyan ezt mert 'nem teszel meg mindent a gyermeked jövőjéért'

Másik fő ismertetője, hogy mindenbőlncsak újat a legdrágábbat veszi a gyereknek és ismét lenéz amiért Te nem teszed ugyan ezt.

" vallásos anyuka" aki nem csak hittérít, de szentül meg van győzödve, hogy megszülte az újabb kis Jézust. Aki vallási okoból elutasítja az életmentő beavatkozástokat.

"túlféltő" aki ha a gyerek rosszul fingik már felcsapja a netet diagnósztizál valami halálos betegséget és rohan vele orvoshoz. Aki a gyerekétől azt várja üljön egész nap egyhelyben nehogy megsérüljün.

"paramami" aki mániákusan hasonlítgatja a gyermekét máséhoz, örök elégedetlen, állandó félelme az autizmus.

"erőszakos vega mami" semmi bajom ha valaki vega vagy vegetáriánus, de tessék azt a gyereket rendesen etetni, meghagyni a döntés jogát szeretne e később húst vagy állati származékokat enni vagy sem.

"bulikirálynő" aki többet van távol a gyermekétől mint vele. Fő ismertetője, hogy mániákusan ügyel a kinézetére.

A fent említett anya típusokat mind sarkallatosan tessék elképzelni

2020. aug. 28. 07:23
 8/27 A kérdező kommentje:

Kendőnácik? "Én HURCIZOK"

Bleee

2020. aug. 28. 07:28
 9/27 anonim ***** válasza:
89%

Hurcizok, mosizok, de ha te magad nem látod vagy kérdezel rá soha nem fogod megtudni. Nem beszélek róla úton útfélen. A térítőket én sem szeretem.

Tudok még egyet. A "régen" anyu. Bármi kerül is szóba, jön a duma. "Minket is kompba tettek mégsincs bajunk" "Minket már 2 hósan húslevessel etettek és mégis felnőttünk". Szorulásra tehéntej. Fogzásra pálinkás kenyér. Hagyjad sírni erősödik a tüdeje.

És mindezt nyomatja mint a szentírást. Mert ugye ugyan mi változott azóta

2020. aug. 28. 07:41
 10/27 anonim ***** válasza:
92%

Kifelejtettem a

"szimbióta anyukát" aki keptelen egyes szám első személyként, önálló személyként utalni/megnevezni gyermekét. Helyette a "MI" gyüjtőnevet használja. Képtelen akár egy percre is lazítani, a gyermekét másra, köztük az apukára hagyni míg ő pihenne egyet. Ő az aki ott ül a gyerek ágya mellett legzésfigyelő mellett is és azt lesi lélegzik e a gyerek.

2020. aug. 28. 07:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!