Megkérdeznek, hogy beleegyezem-e, ha orvostanhallgatók szeretnének bejönni vizsgálatokra, szülésre?
"meghatodni se tudtam, meg semmi."
Ennek is az az oka, hogy szülesztenek és nem szülést támogatnak, de ez messzire vezet. Oktatni meg nem úgy kellene, hogy beállítanak nézelődni 7 fős tömeget, mint valami színházban. (mondom ezt hallgatóként)
Megkerdeztek megengedtem
Nem zavartak leven nem azzal foglalkoztam h kik vannak nent hanem azzal h szulok. Es a doki ne nyomjon hasba es rendesen csinaljak a gatvedelmet!
Az egyik tanonc vagta el a koldokzainort is miutan szoltam h csak akkor ha mar nem luktet.🙂
Volt dulam szal kialt ertem ! De kedves volt a tanoncokkal 🙂
Apa nem volt lelepett 😔
Engem megkérdeztek - a párom mondta napok múlva mikor kérdeztem tőle, hogy jól rémlik-e hogy varrás közben magyarázott valakinek az orvos
Azt mondta hogy a kitolás előtt megkérdezte, hogy bent lehet-e és igent mondtam
Na ha magamnál lettem volna tuti nemet mondok
Mint orvos és mint frissen szült anya is mondom, hogy ott, azokban a pillanatokban fél Budapest is bámulhatta volna a lábam közét, fel nem tűnt volna...
Így is volt benn szülész, szülésznő, a férjem, csecsemős, gyermekorvosból kettő is... (Komplikációk miatt.) Mindegy volt teljesen.
Mondjuk az sem normális, ha egy teljes csoportot behajtanak egy szülésre...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!