Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megkérdeznek, hogy beleegyezem...

Megkérdeznek, hogy beleegyezem-e, ha orvostanhallgatók szeretnének bejönni vizsgálatokra, szülésre?

Figyelt kérdés
2020. aug. 23. 17:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
98%
En nem tudom, hogy konkrétan megkérdezték e, de kb 100 papírt írtam alá vajúdás közben, szóval lehet ez is közte volt. De egyébként nagyon nem érdekelt ki nézi és ki nem. Volt benn egyébként a kitolasnal orvos hallgató is és nővértanonc is, aki gondolom az újszülött első ellátását tanulta meg.
2020. aug. 23. 18:22
 12/28 anonim ***** válasza:
78%

"meghatodni se tudtam, meg semmi."

Ennek is az az oka, hogy szülesztenek és nem szülést támogatnak, de ez messzire vezet. Oktatni meg nem úgy kellene, hogy beállítanak nézelődni 7 fős tömeget, mint valami színházban. (mondom ezt hallgatóként)

2020. aug. 23. 18:36
 13/28 anonim ***** válasza:
92%

Megkerdeztek megengedtem

Nem zavartak leven nem azzal foglalkoztam h kik vannak nent hanem azzal h szulok. Es a doki ne nyomjon hasba es rendesen csinaljak a gatvedelmet!

Az egyik tanonc vagta el a koldokzainort is miutan szoltam h csak akkor ha mar nem luktet.🙂

Volt dulam szal kialt ertem ! De kedves volt a tanoncokkal 🙂

Apa nem volt lelepett 😔

2020. aug. 23. 18:54
 14/28 anonim ***** válasza:
93%

Engem megkérdeztek - a párom mondta napok múlva mikor kérdeztem tőle, hogy jól rémlik-e hogy varrás közben magyarázott valakinek az orvos

Azt mondta hogy a kitolás előtt megkérdezte, hogy bent lehet-e és igent mondtam

Na ha magamnál lettem volna tuti nemet mondok

2020. aug. 23. 18:56
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
12 ez egyáltalán nem biztos. Engem nem szülesztettek egyáltalán, mégis semmi más nem zakatolt az agyamban, mint, hogy. “Úr Isten, hová lett a hasam?!” Utólag ez így vicces, de tényleg nem lehet előre tudni, kiből mit vált ki ez a lelki és fizikai stressz.
2020. aug. 23. 18:57
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
14 ebből is látszik, hogy nem azzal van az ember elfoglalva 😀
2020. aug. 23. 18:57
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Mint orvos és mint frissen szült anya is mondom, hogy ott, azokban a pillanatokban fél Budapest is bámulhatta volna a lábam közét, fel nem tűnt volna...

Így is volt benn szülész, szülésznő, a férjem, csecsemős, gyermekorvosból kettő is... (Komplikációk miatt.) Mindegy volt teljesen.

Mondjuk az sem normális, ha egy teljes csoportot behajtanak egy szülésre...

2020. aug. 23. 19:18
 18/28 anonim ***** válasza:
13%
Hát igen. Mint orvos, félelmetes, hogy semmi tudásod nincs a szülés lelki oldaláról és úgy nyilatkozol. Téged nem érdekel. A nők másik tetemes felét meg igen, olyannyira, hogy a szülést is akadályozhatja. Nem kéne villogni az orvosi diplomával ilyen hiányos tudással, mert csak lejáratod magad. Kínos.
2020. aug. 23. 19:24
 19/28 anonim ***** válasza:
95%
Megkérdezték és mondtam, hogy leszarom. :D nem igen voltam magamnál már.
2020. aug. 23. 19:29
 20/28 anonim ***** válasza:
96%
18 szerintem meg nem ártana szöveget ertelmezned. Ugyanis a válaszoló magáról beszélt. Remelem azért megengeded neki, hogy ez legyen az ő saját tapasztalata is.
2020. aug. 23. 19:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!