Magzati/ családi adókedvezményhez egy külön, a magzati kort igazoló papírt kell kiállítani az orvosnak?
Figyelt kérdés
Most a 12 hetes ultrahangon kaptam egy orvosi leletet, akkor ez nem lesz jó? Még ma csak 12+0, ami 84 napot jelent, de ez a papír már önmagában igazolja a magzati kort, szóval pár nap és meglenne a 91 nap.#családi adókedvezmény #Magzati adókedvezmény
jan. 2. 21:43
1/5 anonim válasza:
Én tőlem úgy kérték, hogy a terhesgondozóból kellett kérjek egy igazolás hogy, mikor is töltöttem be a 91.napot. NAV-hoz vittem be
2/5 anonim válasza:
Nekem az orvos kérés nélkül adott egy papírt arról, hogy adott hónapban betöltöttem a magzat a 91 napot. Az egyik esetben ráadásul még nagyvonalú is volt, mert szigorú matekkal inkább az azt követő hónap legelején lett volna annyi.
3/5 anonim válasza:
A nőgyógyásztól kérd aki a vizsgálataidat végzi🙂A munkáltatódnak meg azt le adod, ő ad majd egy papírt amit ki kell tölts és vissza adod neki
4/5 anonim válasza:
Nem elég a 84 napot igazolni, a következő egy hétben még bármi történhet.
Konkrétan le kell írnia az orvosnak, hogy adokedvezményhez igazolja, hogy ebben a hónapban töltöd a 91. napot. Ezt a saját orvosod fogja írni, nem a genetikai uh-n kapod. Az én orvosomnak pl fogalma se volt, hogy hogy kéne ezt, az ambuláns lap végére odaírta ezt és még külön lepecsételte és aláírta.
5/5 anonim válasza:
külön lap kell a betöltött 91.napról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!