#30évalattianyákkedvezménye 2023-ban született a kisfiam, nála lett igényelve a 30 év alatti anyák kedvezménye. 2025-ben születik a második babánk, újra kell igényelni a 30 év alatti anyák adókedvezményét vagy nála már nem jár?
Figyelt kérdés
aug. 12. 20:42
1/4 anonim válasza:
1 kedvezményt hányszor akarsz igénybe venni?
3/4 anonim válasza:
Ez a kedvezmény nem gyerekenként van, hanem 30 alatti anyáknak. Komolyan már lassan mindenre duplán akarnának kedvezményt. Bár én is igénybe vehetném. 2-al 30 évesen estem teherbe, nekem is ugyan annyiba kerül a pelenka. Engem ez egy kicsit bosszant.
4/4 anonim válasza:
En oszinten orulok ennek a kedvezmenynek. Nalunk a csok nem jatszott, babavaro szinten nem, ez a mostani otthonfelujitasi dolog sem. A 25 ev alattiak kedvezmenye is akkor jott be, amikor a 26-ot toltottem. Raadasul tobb gyerekunk nem lesz, csak egy, ergo a jelzaloghitel elengedest sem tudjuk igenybe venni. Szoval mindenbol kiestunk..
Legalabb ez az egy, ami kicsit segit, ezzel a “megsporolt” osszeget a hiteleink vegtorlesztesere tudjuk szanni, ennyivel vagyunk beljebb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!