Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek mikor jött vissza a...

Kinek mikor jött vissza a libidója szülés után?

Figyelt kérdés
Öt hónapos a kisfiam de még mindig nem jött "vissza"
2020. aug. 22. 11:06
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
59%
Vagy ha igen akkor már régen megette a fene 😅🤷
2020. aug. 22. 14:48
 22/25 anonim ***** válasza:
91%

Elsőnél a szoptatás abbahagyása után kezdett javulgatni , de teljesen nekem is csak olyan 2-3 év múlva jött vissza. Amíg szoptattam addig egyáltalán nem kívántam. Most a második még csak 5 hónapos , most is szoptatok és ugyanúgy semmi.

Nem tudom. Valószínűleg közrejátszhat, hogy tudat alatt képtelen vagyok a testemre úgy gondolni , hogy élvezeti forrás is lehet, nagyon a szoptató anya szerepe van bennem.

2020. aug. 22. 15:07
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
1-1,5 év volt, nagyjából a szoptatás abbahagyásával esett egybe.
2020. aug. 22. 20:38
 24/25 anonim ***** válasza:
80%

10 hónap után kezdett javulni a helyzet.

Valószínűleg a szoptatással van összefüggésben sok nőnél.

2020. aug. 22. 20:54
 25/25 anonim ***** válasza:
80%
Nekem is bő 1 év volt, pedig sajnos csak 2 hónapig tudtam szoptatni...Nálam egyértelműen a kialvatlanság volt az ok, valójában csak az alvásra bírtam gondolni...Mostmár 5 éves a fiam, minden a legnagyobb rendben.
2020. aug. 22. 21:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!