Kinek mikor jött vissza a libidója szülés után?
Figyelt kérdés
Öt hónapos a kisfiam de még mindig nem jött "vissza"2020. aug. 22. 11:06
3/25 anonim válasza:
Le leszek pontozva, de olyan másfél hét múlva kb.
4/25 anonim válasza:
Tehát : mindenkinél más. Eleve szülés után van egy kicsit stressz egy ideig, a stressz az oka ennek. Majd ha lenyugodsz, vissza jön az, ne aggódj.
5/25 anonim válasza:
Sose ment el. Mindigis prütykölni akartam.
6/25 anonim válasza:
Kedden lesz egy hónapos a kislányom, mostanság már kezdem érezni, hogy kezdek visszatalálni önmagamhoz. Kíváncsian várom, mi lesz a 6 hetes kontrollon illetve utána, de remélem legkésőbb 1-2 hónapon belül már végleg visszatér minden. Eddig viszont kb gondolni sem tudtam a dologra, de szerencsére a férjem sem erőltet semmit, szerintem ez is sokat segít, hogy ismét kedvem legyen hozzá.
7/25 anonim válasza:
3: teljesen ugyanígy vagyok vele, pedig a terhesség 6. hetétől a libidóm mínuszos skálán volt mérhető csak.
8/25 A kérdező kommentje:
Annyira szarul érzem magam hogy még nem kívánom az aktust pârommal ellentétben ő mindig próbálna közeledni 😕
2020. aug. 22. 11:31
10/25 anonim válasza:
Evés közben jön meg az étvágy!
Még ha döcög is az elején azért hagynám a páromnak, hogy közeledjen 🙂
Nekem szülés után kB 4-6 hét után tért vissza a libidó.
3 gyerek van!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!