Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek mikor jött vissza a...

Kinek mikor jött vissza a libidója szülés után?

Figyelt kérdés
Öt hónapos a kisfiam de még mindig nem jött "vissza"
2020. aug. 22. 11:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
32%
Nekem libidóm csak szülés előtt 2 nappal, illetve a szülés utáni első héten nem volt. Alig bírtam kivárni a 6 hetet. Lehet ez is közrejátszik, hogy nem vagyok egyedülálló anyuka.
2020. aug. 22. 11:52
 12/25 anonim ***** válasza:
71%
3 év...
2020. aug. 22. 12:13
 13/25 anonim ***** válasza:
19%
Ha nincs is libidó, neki lehet állni, hagyni, hogy "felhangoljanak". Ha meg se próbálod, honnan tudod? Feltetted a kérdést, vagyis hiányzik a szex. Kell a libidó is. De javarészt ott is eldől a dolog, hogy valaki mennyire lusta megemelni a fenekét. Nem kell azonnal lepedőakrobataként viselkedni, órákig lovagolni vagy térdelni. Kezdetben elég egy 10 perces menet.
2020. aug. 22. 12:13
 14/25 anonim ***** válasza:
81%
Kb 8-9 hónap. Addig ciklusom se volt a szoptatás miatt. 7.5 hónap után jött meg a ht elkezdése után. Aztán állt helyre a libidóm is
2020. aug. 22. 12:15
 15/25 anonim ***** válasza:
85%

De a libidó nem az, hogy villámgyorsan nyomok 2 szoptatas kozott egy 10 perces menetet aztan vagy jó lesz az nekem vagy nem de legalabb legyen.

A libidó nálam az, amikor napkozben is megkívánom a páron, kívánós vagyok és élvezni tudom a szexet akkor ha rövid, illetve keresem a pillanatokat amit szexel tötlhetek és közbe nem azon kell agyaljak vajon benyit e a gyerek a szobába vagy.vajon ha most 10 percet szexelek alvas helyett lesz e reggelre eleg tej.

Szoval mire felhotlen ujra tudtam elvezni es kivanni a szexet ahhoz nekem 3 ev kellett...nem jelenti ez azt hogy 3 evig nem voltunk egyutt.. de ennyikellett hogy a rutin szexbol egymasra talaljunk

2020. aug. 22. 12:17
 16/25 A kérdező kommentje:
Tegnap előtt voltunk együtt pârommal kb egy 15 perc volt mert felkelt a pici majd sikerült vissza altatnom és párom rögtön újra elkezdett újra közeledni de én már nem kívántam még egyszer, nem éreztem jól magam
2020. aug. 22. 12:20
 17/25 anonim ***** válasza:
79%
5 hónapos a lányom és eddig 3-4szer kívántam. Talán javul a helyzet, de közelében sincs az ideálisnak... Nekem a férjem maximálisan megértő és hagyja hogy akkor legyen, ha én is szeretném. Pechemre múltkor amikor akartam, épp aktus közben ébredt meg a gyerek és ez nekem annyira vágyromboló, hogy sokszor azért nem állok neki se mert ezt nem szeretném átélni. Erre tessék. És napközben 20-30 percnél nem alszik többet, este meg már én vagyok annyira hulla, hogy nem hogy libidóm nincs, de megfürödni nehezemre esik.
2020. aug. 22. 13:51
 18/25 anonim ***** válasza:
13%
Miért kellett lepontozni? Mert nekem volt libidóm? Szánalmas nyomorék banda engem legalább nem fog megcsalni a férjem.
2020. aug. 22. 14:35
 19/25 anonim ***** válasza:
67%
#18 dugjál is szorgalmasan, a kultúrádért,meg a benned lakozó nőért, emberért nem igen tartana meg senki 😂 akkor legalább e téren legyél toppon. Hátha elég lesz egy életre...vagy nem.
2020. aug. 22. 14:44
 20/25 anonim ***** válasza:
79%
#18 még nem tudod, de hidd el, nem ezen múlik hogy megcsal e 😏
2020. aug. 22. 14:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!