Mi lehet az oka annak , ha egy anya lelép a házasságból és szó nélkül odalöki a gyerekeket az apjuknak?
Miért tesz ilyet egy anya?
Egyre több ilyet látok a közvetlen környezetemben , és egyszerűen nem tudom megérteni . Az oké, hogyha gallyra megy egy házasság akkor jobb elválni , de az hogy anyuka kvázi összecsomagol majd az ajtóból közli , hogy ja amúgy a gyerekek maradnak én mentem az új pasimhoz csá? Miért tesz ilyet egy anya? Ennyire nem érdeklik a saját gyerekei? Én azt hittem ilyen nincsen , de két ilyen eset is történt ismerősi körben . Nem a válással van bajom , de nem fogom fel hogy meg se fordul a fejében, hogy a gyerekeket is magával vigye, simán lemond róluk.
Nem voltam ott nyilván
Teljesen átlagos családokról van amúgy szó . Anyuka és apuka is dolgozik kb ugyanazért a fizetésért. Mindkettőnek évekig tartó viszonya már a háttérben . Vagy ilyen esetben úgyse az anya kapná a gyerekeket?
Úgyanúgy leléphet az anya is a gyerekek nélkül, mint az apa. Ez nem a férfiak privilégiuma. Az oka gondolom ugyanaz, elege lett.
Amúgy nôk között is sokan vannak, akiknél nem alakult ki kötôdés a gyerekhez, kötelességtudatból látják el. A legtöbben mélyen hallgatnak róla, mivel a mai napig tabu bevallani, ha valakit nem önt el a "szerelem" amikor meglátja a gyerekét.
Aztán a gyerek vagy megérzi, vagy nem. Itt is sok ilyen válasz van, hogy "anyám sosem szeretett igazán". Ezek az anyák akár le is léphetnek, ha a menési vágy egyszer erôsebb lesz, mint a kötelességtudat vagy a megszokás visszatartó ereje.
2 Megkapná az anya a gyerekeket-csak köszöni, nem akar küzdeni velük.
Azt nem értem, az ilyen minek szült.
Egyetlen egy esetben támogatom az ilyet, ha egy 3 gyerekes apát hülyítenek meg. Na akkor, ha a családját vissza akarja szedni az illető érdemes átadni a gyerekeket az apjuknak:D 2 éven belül a család helyre áll egy ilyen után:DD
Ez egy érdekes dolog. Nem tudom h valaha lennék e ilyen lelki állapotban, De
Miért egyértelmű h anyával maradnak a gyerekek egy válás után.
Apuka él mint marci hevesen. 2 hetente elviszi a gyerekeket szombaton, meg utal havonta 20 ezret. Még az új nőjével elvannak.
Még anya: meló után megy a gyerekekért, főz mos takarít
Sokkal kevesebb esélkyel ralál új párt ( sokan mondják h nekik nem kell más gyereke) neveli őket, majd jönnek azzal h apa mennyire jobb fej, mert nála m8ndent lehet, meg mindig vesz valamit stb....
Hát azért ez elgondolkodtató
Mi lehet az oka annak , ha egy apa lelép a házasságból és szó nélkül odalöki a gyerekeket az anyjukknak?
Figyelt kérdés
Miért tesz ilyet egy apa?
Egyre több ilyet látok a közvetlen környezetemben , és egyszerűen nem tudom megérteni . Az oké, hogyha gallyra megy egy házasság akkor jobb elválni , de az hogy apuka kvázi összecsomagol majd az ajtóból közli , hogy ja amúgy a gyerekek maradnak én mentem az új csajomhoz csá? Miért tesz ilyet egy apa? Ennyire nem érdeklik a saját gyerekei? Én azt hittem ilyen nincsen , de két ilyen eset is történt ismerősi körben . Nem a válással van bajom , de nem fogom fel hogy meg se fordul a fejében, hogy a gyerekeket is magával vigye, simán lemond róluk.
Na?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!