Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, nektek miből áll a...

Anyukák, nektek miből áll a hétköznapi kinézetetek és milyen mikor kirittyentitek magatokat? Gondolok itt ruhára, sminkre, parfümre

Figyelt kérdés
2020. aug. 17. 20:54
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 A kérdező kommentje:

Hát nálam is az első eset lesz, hogy kikövetem és törlöm a listából a saját kérdésemet. Jesszus, mit tudtok művelni... :D

Aki normálisan válaszolt, annak köszönöm! :)

2020. aug. 18. 13:01
 62/66 anonim ***** válasza:
75%

Ez a Krisztike annyira valós személy mint a Nazzi.

Odaszól valami bunkót/megbotránkoztatót, majd tovább áll. Soha nem védi meg magát, trollkodik. Nem tudom ezek után hogy lehet valaki olyan ostoba, hogy szabadságharcot vív egy ilyen "emberért". Annyira baja lenne már rég megvédte volna saját magát, meg máskor is, de nem tette.

Ennyire érdemes tövig benyalni neki, meg másokkal összeveszni.

2020. aug. 18. 13:16
 63/66 anonim ***** válasza:
59%
Egyetertek a lepontozott valaszoloval es a kerdezovel meginkabb. Tok jo a kerdes, en is anyuka vagyok, engem is foglalkoztatnak az ilyen jellegu kerdesek, ezert valaszoltam es kovettem is. A 16os valaszolo leirt valamit, erre raugrottatok 100an es szetcsesztetek ezt a jo kis kerdest. Semmi bantot vagy megbotrankoztatot nem irt EHHEZ A KERDESHEZ, a tobbi valasza, egyeb kerdesekhez meg nem erdekel, nem is olvastam, tovabba ehhez a kerdeshez koze sincs.Sajnalom, pedig jo kis tema volt. :(
2020. aug. 18. 13:36
 65/66 anonim ***** válasza:
45%
Akkor mától mindent offoljunk szét a saját frusztrációnkból eredően, ami már volt téma! 🐒
2020. aug. 18. 14:09
 66/66 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem iskolapéldája ez a kommentfolyam annak, hogy miért nincsenek barátnőim és kerülöm hatalmas ívben a nők 90%-át :D Nő nőnek a farkasa.
2020. aug. 19. 16:29
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!