Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, nektek miből áll a...

Anyukák, nektek miből áll a hétköznapi kinézetetek és milyen mikor kirittyentitek magatokat? Gondolok itt ruhára, sminkre, parfümre

Figyelt kérdés
2020. aug. 17. 20:54
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
69%

20-as vagyok, véletlen elküldtem ...

Ha csinibe kell lenni, akkor nyáron általában valami szép ruhát vagy rövid overált választok , az elsődleges szempont nálam , hogy kényelmes legyen, ne feszengjek benne.

A smink is alkalomtól vagy hangulattól függ nálam. Full glam alkalmi sminket csak nagyon ritkán teszek fel, hétköznap ha rossz a kedvem, hulla fáradt vagyok vagy nagyon magam alatt vagyok akkor jobban , amúgy legtöbbször egyáltalán nem sminkelek. Sminkes vagyok amúgy , egy szép no makeup makeuptól jobban érzem magam.

2020. aug. 18. 08:53
 22/66 anonim ***** válasza:
11%

Engem is lepontoztak, gondolom a drága ruhák meg a kozmetikus és körmös miatt.

Tagja vagyok anyukád csoportoknak és őszintén mondhatom nagyon kevés anyuka nem jár ezekre a helyekre. És ugyan sokan otthon nem sminkelnek, ahogy én se, de azért arctisztítás, krémek, edzés, ezek megvannak.

Nem tudom ez valakinek miért fáj.

2020. aug. 18. 09:25
 23/66 anonim ***** válasza:
61%
Amúgy nem ertem, miért kell lepontozni a 16-ost, vagy bárkit. A kérdésre válaszolt. Ha ő minden nap full vakolatlan van, hat akkor ez a válasz a kérdésre. 🤷🏼‍♀️
2020. aug. 18. 09:39
 24/66 anonim ***** válasza:
100%

22-23 más az ha valaki magának olyan amilyen, meg megint más, ha el van ájulva magától, és örökké magát sztárolja, lásd azt a 16-os válaszolót.

Az ilyen csak egy kisebbségi komplexusos érzelmileg elhanyagolt felség, aki itt kompenzál. Igen, ahogy írtad sok anyuka jár ilyen helyekre, még sincs magától elájulva, mint ez a szerencsétlen.

2020. aug. 18. 10:06
 25/66 anonim ***** válasza:
20%

Hát és mi van akkor, ha el van magától ájulva? Miért zavar ez bárkit???

Engem egyáltalán nem érdekel. Örülök neki, hogy nem egy depis anyuka.

2020. aug. 18. 10:21
 26/66 anonim ***** válasza:
79%

Nem zavar, csak átlátok a szitán....Vajon mennyire lehet VALÓBAN elégedett, aki egy ilyen oldalon arc és név nélküli embereknek akar bizonyítani? Itt vár folyton visszacsatolást? Mondom folyton, mert már úgy is felismerik, ha nincs kint a neve.

Mint mondtam ez egy szánalmas nő, aki igen nagy figyelemhiányban szenved, és de, lehet hogy depis is. Azért mert itt előadja magát pont nem jelent semmit, számomra.

Tudod mindig az kapálózik a legjobban akinek a háza ég.

2020. aug. 18. 10:27
 27/66 A kérdező kommentje:
Komolyan nem lehet ellenni egy ilyen kérdés alatt vita nélkül?
2020. aug. 18. 10:37
 28/66 anonim ***** válasza:
29%
Nem tudom miért kell leszerencsétlenezni mást, vagy miért zavar az valakit, hogy ő így érzi jól magát és esetleg el is van ájulva magától. Azt gondolom, hogy minden ember legyen jóban önmagával először, ha neki ehhez az kell, hogy otthon is ki legyen rittyentve akkor nyugodtan, hol befolyásolja ez az életemet, sehol. Gondolom azok hordják itt le a másikat meg pontozzák le a válaszokat akik még eseményre sem képesek nőt csinálni magukból és rendkívül rosszul esik nekik, hogy ameddig az ilyen csinosabb nőktől mindenki el van ájulva (belértve a férjüket is), addig velük a kutya sem foglalkozik. Mást nem igazán tudok elképzelni ennek a fröcsögő gyűlöletnek a forrásaként... Persze az is rendben van, ha valaki sosem sminkel és egyszerűen öltözködik, félreértés ne essék, engem az sem zavar de általában az szokott ilyen komplexusokkal küzdeni és ezáltal másokat piszkálni aki valamiért lejjebb érzi magát a többieknél aki aligha egy olyan ember aki mindent megtett, hogy előnyösen fessen és nem, ezt nem minden ember azért teszi mert komplexusos, van aki egyszerűen így érzi jól magát. Az pedig aki egy teremben a legslamposabb és emiatt másokat bánt az nézzen magába és tegyen azért, hogy ez ne így legyen vagy maradjon olyannak ha valóban így érzi komfortosan magát csak akkor ne tegyen megjegyzéseket mert az nem egészen azt tükrözi.
2020. aug. 18. 10:38
 29/66 anonim ***** válasza:
59%

Hát marhára mellé lőttél mert nem vagyok se slampos, se elhízott.

De mindegy látszólag nem megy a szövegértelmezés, mert hogy rendesen leírtam a vélemènyem, és azt, hogy alapvetően nem a smink zavar hanem a stílus. A személyeskedés, meg más látatlanban tramplizása annál inkább.

Tőled is csak ez telik mi?

A férjemmel köszönöm kiváló a kapcsolatom, épp ezért nem is szorulok rá hogy egy rakat vad idegennek bizonygassak minden áldott nap.

2020. aug. 18. 10:43
 30/66 anonim ***** válasza:
8%
En ertem a véleményed, de a pontozás funkciója nem az, hogy kedveled e a válaszadót, hanem, hogy a kérdésre hasznos választ adott e. És igen, a kérdésre válaszolt, hasznos választ adott. Akkor is, ha neked nem tetszik a válaszoló stílusa. Na érted, a gyakorin a pontozás nem arról szól, hogy egyet értesz e vele, vagy tetszik e amit a másik irt.
2020. aug. 18. 10:50
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!