Anyukák, nektek miből áll a hétköznapi kinézetetek és milyen mikor kirittyentitek magatokat? Gondolok itt ruhára, sminkre, parfümre
20-as vagyok, véletlen elküldtem ...
Ha csinibe kell lenni, akkor nyáron általában valami szép ruhát vagy rövid overált választok , az elsődleges szempont nálam , hogy kényelmes legyen, ne feszengjek benne.
A smink is alkalomtól vagy hangulattól függ nálam. Full glam alkalmi sminket csak nagyon ritkán teszek fel, hétköznap ha rossz a kedvem, hulla fáradt vagyok vagy nagyon magam alatt vagyok akkor jobban , amúgy legtöbbször egyáltalán nem sminkelek. Sminkes vagyok amúgy , egy szép no makeup makeuptól jobban érzem magam.
Engem is lepontoztak, gondolom a drága ruhák meg a kozmetikus és körmös miatt.
Tagja vagyok anyukád csoportoknak és őszintén mondhatom nagyon kevés anyuka nem jár ezekre a helyekre. És ugyan sokan otthon nem sminkelnek, ahogy én se, de azért arctisztítás, krémek, edzés, ezek megvannak.
Nem tudom ez valakinek miért fáj.
22-23 más az ha valaki magának olyan amilyen, meg megint más, ha el van ájulva magától, és örökké magát sztárolja, lásd azt a 16-os válaszolót.
Az ilyen csak egy kisebbségi komplexusos érzelmileg elhanyagolt felség, aki itt kompenzál. Igen, ahogy írtad sok anyuka jár ilyen helyekre, még sincs magától elájulva, mint ez a szerencsétlen.
Hát és mi van akkor, ha el van magától ájulva? Miért zavar ez bárkit???
Engem egyáltalán nem érdekel. Örülök neki, hogy nem egy depis anyuka.
Nem zavar, csak átlátok a szitán....Vajon mennyire lehet VALÓBAN elégedett, aki egy ilyen oldalon arc és név nélküli embereknek akar bizonyítani? Itt vár folyton visszacsatolást? Mondom folyton, mert már úgy is felismerik, ha nincs kint a neve.
Mint mondtam ez egy szánalmas nő, aki igen nagy figyelemhiányban szenved, és de, lehet hogy depis is. Azért mert itt előadja magát pont nem jelent semmit, számomra.
Tudod mindig az kapálózik a legjobban akinek a háza ég.
Hát marhára mellé lőttél mert nem vagyok se slampos, se elhízott.
De mindegy látszólag nem megy a szövegértelmezés, mert hogy rendesen leírtam a vélemènyem, és azt, hogy alapvetően nem a smink zavar hanem a stílus. A személyeskedés, meg más látatlanban tramplizása annál inkább.
Tőled is csak ez telik mi?
A férjemmel köszönöm kiváló a kapcsolatom, épp ezért nem is szorulok rá hogy egy rakat vad idegennek bizonygassak minden áldott nap.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!