Anyukák, nektek miből áll a hétköznapi kinézetetek és milyen mikor kirittyentitek magatokat? Gondolok itt ruhára, sminkre, parfümre
Ha itthon vagyok: póló rövid gatya. A hajamat kiengedem vagy befonom, vagy felkontyolom.
Ha elmegyek: nagyon változó. Ma kontrollra vittem a fiamat. Farmer, hosszú ujjú felső (csak 20 fok volt), szalma talpu cipő. Bb krém, szemöldök ceruza, szempilla spirál. Parfüm.
Múltkor kerti partira mentünk akkor hosszú nyári ruha volt rajtam, kivasaltam a hajam az előző smink és parfüm volt.
Ha csak a boltba ugrom el, akkor általában semmi. Csak kiugrom.
Itthon: itthoni ruha, evszaktol fuggo, de alt. leggings plusz top. Megfesulkodom, arcmosas, kremezes, ennyi, semmi smink.
Ha elmegyek valahova: a hajamat mindig megcsinalom vagy egyenesre huzom vagy kupvassal begondoritem. Ha kimegyek az utcara mindig sminkelek: bbkrem, pirosito, szemhej, szempilla, ruzs. Termeszetesen sminkelek.
Én minden reggel, ha megyek valahová, ha nem, megrajzolom a szemöldököm, és rakok fel szempillaspirált. Sose lehet tudni ki jön, vagy mikor kell hirtelen elmenni, elég nagy nálunk a járás. Ruha (nyáron) átalában egy felső egy rövidnadrággal, vagy egy egybeszoknya. Ha elmegyek, magassarkú szandál, csinos egybeszoknyával. Télen csizma, testhezálló nadrág, csinos felső. Nem adom alább, szeretek normálisan kinézni. A tornacipő-mackó kombóban slamposnak érzem magam és hiába kényelmes, 20 évvel öregebbnek érzem magam. Nem vagyok arcra és alkatra valami szép nő, hát így inkább próbálok javítani a helyzeten, mint rontani.
Csak akkor rakok parfümöt, ha direkt elegánsan kell menni valahová. Amúgy nem szeretem (és a baba sem).
Szomorúan nézem, hogy akik anyák itt nálunk a faluban, mennyire elhagyták magukat. Kinyúlt póló, lenőtt kikopott haj, és letaposott cipők. Rémes. Igen, nem mindenki teheti meg időhiányból fakadóan, hogy csinosabb legyen, de én szerencsére jó férjet választottam, akinek nem derogál pár órát foglalkozni a gyerekével, amíg havonta fodrászhoz megyek, vagy kifestem a körmöm.
Ha itthon vagyok nem használok parfümöt, ha elmegyek igen.
Minden más - smink, haj, ruha - itthon is ugyanúgy mint ha elmennék. Szeretek sportosan és nőiesen is öltözködni. Hajam nem egy nagy kunszt, fésülöm és kibontva vagy valahogy megcsinálom de nem egyenesítem/ göndörítem. Kis smink meg nekem itthon is alap, ha elmegyek max hangsúlyosabb.
Itthon
Nyári ruha
Szemöldök kihúzva, szempilla spirál (a szemem kivan tetoválva) izzadásgátló
A hajamat többnyire össuefogom.
Ha elmegyek itthonról
Szintén nyári ruha
Magassarkú (mindig magassarkúban vagyok télen nyáron)
Bbkrém spirál szemöldökceruza
Izzadásgátló, parfüm.
A hajamat kivasalom.
Fhuu hát én itthon egy rövidnaciban és egy felsőben vagyok. Ha tudom hogy jön valaki vagy megyünk a boltba akkor egy leggins és egy top. Ha valami eseményre megyünk akkor egy szebb nyári ruha.
Hajam az katasztrófa, sosem szerettem. Itthon fel van kötve, másképp lanyom megtépné, ettől függetlenül naponta vagy 5x fésülködöm. Ha megyünk valahova befonom, ritkán engedem le de előtte muszáj vasalnom.
Sminkelni imádtam mindig is. Nem viszem túlzásba, itthon csak tonik és arckrém. Ha megyünk valahova akkor egy natúr smink és ennyi.
Itthon is igyekszem mindig csinos lenni.
Ha bárhova megyek azonnal elegáns ruci, smink. Ez általában csinos egyberuha magassarkúval.
Itthon sportosabban öltözök, és nem sminkelek, mert a férjem azt mondta látni akarja az igazi arcom :)
Én nagyon sznob vagyok, imádom a nagyon márkás ruhákat, táskákat, cipőket, én erre nagyon adok.
A hajam derékig ér, az önmagában leengedve is szép, kozmetikus kéthetente kipofoz, a körmös pedig havonta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!