Egy rossz szülésélménnyel mit lehet kezdeni? Nem tudom elfelejteni.
Figyelt kérdés
2020. aug. 8. 20:33
1/12 anonim válasza:
Nekem úgy sikerült túllendülnöm rajta, hogy a gyermekemre koncentráltam.
Hogy itt van velünk, boldog és elégedett és együtt vagyunk.
Hogy ennek milyen ára volt, ma már mellékes. (Számomra)
2/12 anonim válasza:
Vannak erre való segélyvonalak, és fb csoportok.
3/12 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy akárhányszor ránézek a fiamra, átfut rajtam.
2020. aug. 8. 20:36
4/12 anonim válasza:
Majd az idő segít!
Az első 6 hónap nekem is nehéz volt.
Csak a mentő hangjától elsírtam magam.
De most, közeledve a 2. évhez, sokkal könnyebb.
Bár, 15 hetes kismama vagyok, néha átfut az agyamon, mi lesz ha a kicsivel is újra azt kell átélni.
De, olyankor ránézek a fiamra és úgy gondolom azért a mosolyért, ölelésért megéri.
5/12 anonim válasza:
Nekem kb 1-1.5 évig sirhatnekom volt és összeszorult a gyomrom ha a szülésre gondoltam. Most a kicsi 3 éves de most sem szívesen gondolok rá. Elvileg az idő segít.
8/12 anonim válasza:
Van olyan pszichológus, aki kimondottan babavállalás, szülés és szülésélmény feldolgozásra specializálódott. Esetleg érdemes lenne szakember segítségét kérni.
9/12 anonim válasza:
Tényleg az idő. Csak azt ritkán teszik hozzá, hogy van, akinek sok idő. A mai napig, tehát közel 6 év után sem tudok harag és fájdalom nélkül gondolni rá, beszélni róla. De már nem olyan intenzív, mint 1, 2 vagy 3 évvel utána volt. Évek, igen... Sokan úgy vélik, hogy pár alkalom egy szakembernél, néhány hét vagy hónap elég lehet. Nos, nem mindenkinek. Egyéni. Légy türelmes, elnéző magaddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!