Hogyan lehet tisztességesen fel nevelni egy gyereket A Magyar áttlagfizetésből?
Figyelt kérdés
Vegyünk alapul egy átlagos magyar tisztességesen dolgozó ember fizetését! Ami mondjuk 250 000-HUF Nettóban (persze ez az összeg valamennyit mindig változik)
(1) gyereket fel nevelni 30-millio!
Egy kertes ház 20-millio.....
És a Többi....
Ti hogyan tudjátok megoldani?
2020. júl. 31. 01:25
21/67 A kérdező kommentje:
Jaj meg elfelejtettem le írni valamit... tudom hogy a magyarok nagy része sajnos pökhendi Fāsz és szeretnek kötöszködni és vitatkozni... de kérek mindenkit hogy ez egy kérdés és MINDENKI nyugisan írja le a véleményét és ne bántsátok egymást.. jöhetnek az érvek/ellenérvek ami a csövön ki fér
2020. júl. 31. 02:51
22/67 anonim válasza:
SEHOGY!
Bár őszintén, fogalmam sincs. Nincs, és nem is lesz gyerekem, de ezt a választ várod, szal nesze. Légy boldog~
23/67 anonim válasza:
Persze mikor egyértelmű valami akkor másra kell fogni + mentegetőzni jól van. Még egyszer elmondom dolgozni kell és visszafogottabban élni. Mi nem egyértelmű? Milyen válaszra számítottál? Nem is értelek, mikor nem tehetsz meg valamit azon mi nem egyértelmű? van 100 forintod bemész a boltba és akarsz venni egy joghurtot ami 200 forint hogy oldod meg?
24/67 A kérdező kommentje:
24-es teljesen megértem és felfogtam! Mostmár nyugodj meg és vegyél egy nagy levegőt kérlek! Azt kívánom neked hogy minden vágyad teljesüljön és boldog légy! És neked is akki ezt olvasod :-)
2020. júl. 31. 03:01
25/67 anonim válasza:
Köszönöm, neked is :)
Sok sikert a gyerekhez és a neveléshez is :D
26/67 A kérdező kommentje:
"Sok sikert a gyerekhez és a neveléshez is :D"
Úristen...
2020. júl. 31. 03:04
28/67 A kérdező kommentje:
Ez egy komoly téma srácok!!! Vegyük komolyan! 1 gyerek 30 milla ! Aki 2 kuvaszzt akar azt takarodjon külföldre dolgozni? Hát milyen dolog ez ?
Mert 2 kulok az 60 Misi gyereke Hát mi folyik itt Gyöngyösön??? Nem bírom
2020. júl. 31. 03:07
29/67 A kérdező kommentje:
Szerintem amúgy órr bán a hibás ezért is! Akaszuk fel no ,ki tart velem? 🤣🤣🤣(Tudom szépen írtam le)
2020. júl. 31. 03:09
30/67 anonim válasza:
Nálad nagy baj van amúgy, de nem baj. felnőtt vagy te egyáltalán? épp eszű? Nem rosszból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!