Aki 18-22 évesen szül, később hogyan boldogul az életben?
Tehát kiesik az iskolából, szül. Otthon van pár évet, rendben. De utána valahogy be kellene kerülni a munkaerőpiacra, ha nincs szakmája, előtte még azt is letenni, ott van, hogy 30 éves és egy napot sem dolgozott még.. Igencsak nagy hátránnyal indulnak.
Vagy inkább bevállalnak 2-3 évente gyereket, és mindig van okuk otthon maradni?
Pár volt osztálytársam csinálja ezt, többen 26 évesek és egy percet sem dolgoztak életükben..
Jó hát nekünk 20nm egy szoba. Csak mondtam, hogy egyelőre 4 évesen egyáltalában nincs igénye külön szobára. Ha át is viszem este akkor vagy éjjel sír emiatt vagy magától nálunk lesz reggelre.
Nem tudom hány évig lesz még így, 8-10 csak egy tipp. Addig meg még bővítjük is a házat.
Nekem olyan fura mikor 40-50 évesen vagy még később lesz valaki apuka.
Pedig ilyeneket látok manapság sokszor.
Nem estem ki az iskolabol,mivel 3eve nem jarok iskolaba🤷♀️
Sot megvan az egy ev munkaviszonyom is tehat nem 28 ezret fogok kapni. Es most is kapok a munkahelyemrol havi 140ezret.
21 eves vagyok es majusra varom a kisfiamat😊
Tudod kedves utolsó nem a középsulira gondoltam iskola alatt... Főiskola és egyetem is létezik, tudod? :D Honnan is tudnád, eszedbe sem jutott továbbtanulni. Az 1 év munkaviszonyod az mi volt? Árufeltöltés? Mert szakmád az biztos nincs...
Na pont ilyen semmirekellő buta lányokról szólt a kérdésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!