Aki 18-22 évesen szül, később hogyan boldogul az
életben?
Figyelt kérdés
Tehát kiesik az iskolából, szül. Otthon van pár évet, rendben. De utána valahogy be kellene kerülni a munkaerőpiacra, ha nincs szakmája, előtte még azt is letenni, ott van, hogy 30 éves és egy napot sem dolgozott még.. Igencsak nagy hátránnyal indulnak.
Vagy inkább bevállalnak 2-3 évente gyereket, és mindig van okuk otthon maradni?
Pár volt osztálytársam csinálja ezt, többen 26 évesek és egy percet sem dolgoztak életükben..
20: persze. Amíg a csávója le nem cseréli, addig tök jó.
2020. júl. 31. 17:29
22/40 anonim válasza:
Ja hát akinek csavoja van az lehet... De annak minek szül?
Én arra gondolok akik tényleg együtt akarják élni az életüket.
2020. júl. 31. 17:31
23/40 anonim válasza:
Jah, a 17 évesek között sok olxan van.
2020. júl. 31. 17:39
24/40 anonim válasza:
Mert pár évvel később mivel másabb? Mi 20 és 23 évesek voltunk mikor összejöttünk.
2020. júl. 31. 17:48
25/40 anonim válasza:
Gondolom voltál 17 éves, így nyilván tudod, mi a különbség.
Másrészt attól, hogy nektek bevált, attól a 20 évesen összekerült párok együttmaradására sokkal kisebb az esély.
2020. júl. 31. 17:52
26/40 anonim válasza:
3 évet kell dolgozni hogy kapjon az ember rendesen gyedet, csedet, és rendesen táppénzt. Pofám nem lett volna szegény csóró szüleimmel, vagy az így is rengeteget dolgozó férjemmel eltartatni magam meg a gyerekem. 3ev nekem megért annyit, hogy maximálisan megtudjak adni a gyereknek mindent, és legyen egy kis alap tőke is. Legrosszabb esetben szegény emberrel vagy szülőkkel is történhet valami. Gyerekkel kapcsolatban mindig erre gondoltam, hogy a legrosszabb helyzetben is fel tudjam nevelni. Ráadásul az se mindegy hogy tudom, hogy lesz hová vissza mennem dolgozni.
2020. júl. 31. 22:08
27/40 anonim válasza:
#26: ilyen is van, de azért hidd el olyan is ahol szülőknek nem okoz anyagi csődöt, hogy 2-3 évvel tovább tartsák el a lányuk és/vagy a férjük keres eleget.
2020. júl. 31. 22:12
28/40 anonim válasza:
Anyáink is 20-22 évesen szültek, mégis fel lettünk nevelve. Nem értem miért baj, ha valaki nem a nagymamája akar lenni a gyerekének és nem 40 felett szül.
2020. aug. 19. 11:35
29/40 anonim válasza:
Én 24 évesen szültem. Nem bántam meg. Most 30 vagyok. Tavaly szültem a 3. gyereket. Ugyanannak a férfinak. Soha nem nélkülöztünk.
2020. aug. 19. 11:37
30/40 anonim válasza:
28: jah, anyám engem is 20 évesen szült, egy fél szobában laktunk hárman 10 évig, a fürdőben se fűtés, se melegvíz, és ünnepnapnak számított, ha nem vajaskenyeret ettünk. A testvérem születésekor 30 volt, és a tesómnak összehasonlíthatatlanul jobb körülményeket tudott biztosítani.
Persze, szüljenek halomra a 20 évesek. Nehogy már a gyerek sorsa bárkit is érdekeljen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!