Szerintetek mennyi az a havi nettó fizetés amivel már lehet boldogulni az életben úgy, hogy nem támogat szülő se és párja sincs az embernek?
Vidék: 200
BP.: 300
ALAP szinten persze!
4vagyok,
hozzáteszem persze 0 km-es pályakezdő kb semmilyen szakmában nem keres így, de az elején pár évet be kell áldozni.
6.-ra.
Okos lányok ezért keresnek idősebb, egzisztenciával rendelkező pasit.
"De mire ebből lesz tőke, hogy esetleg hitelt tudjak felvenni az nagyon sok idő. 10 év minimum. Addig meg fizeti az ember az albérletet."
Semmiből, 40 felett vagyok, ugyanebben a cipőben járok. Mire eljutsz odáig, hogy meglenne az önerő, addigra meg már megint drágább lesz minden, ördögi kör. (És nem, soha nem volt vagyonom, amit elvertem volna, ellenben van 22 év igazolt munkaviszonyom, csak ugye a mai világban édeskevés, ha "csak" dolgozol) Esetleg opció lehet másodmagaddal rakod össze, csak kérdés, hogy mennyire lesz életképes a leendő kapcsolat. Ha ma lennék 20 éves, 1000-el nyelvet tanulnék, aztán húznék el ebből a retkes országból.
Most is annyira megdrágultak a lakásárak, hogy egyedül boldogulni hihetetlen nehéz. Ismerős 6 millióért vett lakást pár éve. Rá 3 évre 19-ért adta el. Vicc.
Én is azt érzem, hogy itthon maradva elég kilátástalan a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!