Van olyan, hogy valakinek az van megírva, hogy kevés emberi kapcsolattal kell boldogulnia az életben?
James Bond személyesen besz@rsz xD
Lehet hogy van. Pl az én sorsom nem tudom ki írja de szólni kéne neki, hogy leöntötte a könyvet pezsgővel...
Én is pont ilyen vagyok csak egy kicsit idősebb tőled.
Sok ismerősöm van, munkahelyen jól kijövök mindenkivel, de igazi barátom szinte nincs is. A férfiak is csak kihasználnak.
Örülj, hogy kevés emberi kapcsolatod van. Mert minél több van belőlük annál nagyobb a probléma is. Nemrég még én is amiatt sírtam, hogy nincsenek kapcsolataim, most mikor már vannak akkor meg amiatt sírok; mert sokszor az agyamra mennek az emberi kapcsolatok. Tehát a sok emberi kapcsolat miatt lehet rosszabb a közérzeted mint amilyen most, így magányosan. Lehet, hogy mi olyan emberek vagyunk akiknek ez van megírva, és lehet számunkra így jobb is.
A szoros, bizalmas családi kapcsolatokat hiányolom leginkább az életemből, annak a tudatában, hogy a családi kapcsolatokból is akad probléma bőven.
Az emberi kapcsolatokkal tudni kell bánni, tudni kell kezelni őket. Ha mesterévé válsz ennek a külön művészetnek, akkor van esélye, hogy minden rendben megy majd. Ha elereszted a gyeplőt, eluralnak. Már téged fognak irányítani és a bábjuk leszel. Úgy átformálnak, hogy magadra sem ismersz majd. Jön az imponálni vágyás, megfelelési kényszer, el ne maradjak a többitől és még ezer más kényszer. Mert ugyebár többnyire erre épülnek az emberi kapcsolatok
A koromat kihagytam véletlenül
25 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!