Valakinek van tapasztalata ikerláng kapcsolattal?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy nekem ez van-e, bizonytalan vagyok, ha valaki tud segíteni az írjon es leírom neki a storyt:)
Valamint szivesen fogadok tapasztalatokat, történeteket akarámit😊
2019. máj. 27. 20:40
1/6 anonim válasza:
Ez egy piacképes eszme ami... Hagyjuk nem akarlak összetörni.
2/6 anonim válasza:
Nincs. A kilencedikes tini lányokkal sincs. De az utóbbi létezik.
3/6 anonim válasza:
Neked nincs ikerlángod. Te e életedben egyesült vagy. Mindkét feletek egymással van.
A személy akire gondolsz, erősen távol áll tőled lényegileg. Fejlezd az önismeretedm ritka amikor ennyire egyértelműen távol álló embereket hisznek ikerlángjuknak az emberek.
4/6 jonwick válasza:
Utánakerestem a neten, hogy mi ez, és nekem úgy tűnik, hogy leginkább ez egy ezoterikus maszlag, egy "bla-bla", amit boldogtalan, társkeresésbe belefáradt hölgyek etetésére találtak ki. Feleteszem jó pénzért lehet találni jóst vagy "tisztánlátót" aki majd segít a társkeresésben. Nem bántásból mondom, de ez egyszerű vágyakozás a boldogság után. A sprituális fejlődés nagyon nem a társkeresésről szól, sőt.
6/6 anonim válasza:
Léteznek ikerlángok és jó lenne, ha ezt minden ember mielőbb megértené. Feladják... Nem keresik, beletörődnek az állóvízbe és a folyamatos hiányba, abba, hogy ez van, ezt kell szeretni... Azt az életet, ami valójában nem boldog. Én tudom, élem az ikerláng szerelmet és ehhez fogható a világon nincs. VELE együtt MINDEN megérkezik az életedbe, aminek ott kell, hogy legyen. Minden bőség és boldogság. Kívánom, hogy minél többen találják meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!